Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

Zorgsoftwareleverancier Avinty kiest voor PURE voor AFAS Profit

2970

Zorgsoftwareleverancier Avinty is onstaan uit een samenwerking tussen Impulse Info Systems, Nedercare en VIR eCare solutions. Kern van de samenwerking is dat de techniek van de drie bedrijven gecombineerd wordt om de best mogelijke software te maken voor de zorgprofessional en zijn patiënt. Bij Avinty zijn rond de 200 medewerkers werkzaam. 

Marktonderzoek naar planningssysteem

AFAS Profit is het ERP voor de bedrijfsvoering. Avinty zocht een betrouwbare planningsapplicatie geïntegreerd met AFAS. Na marktonderzoek naar de juiste planningsmodule kiest Avinty voor PURE omdat deze planningsapplicatie het beste aansluit bij hun wensen en eisen. 

Blije gebruikers PURE

Krachtige functionaliteit en integratie met AFAS Profit

AFAS Software is het bronsysteem. Door real-time integratie beschikt de projectplanning altijd over correcte en betrouwbare gegevens. Alle data voor de projectplanning en -medewerkers komt uit AFAS Profit en gaat ook weer terug in Profit. Zo zijn er nooit verschillen tussen de data in AFAS en in PURE. 

Voordelen PURE - Project Uren Planning en Registratie voor Profit

  • Naadloze integratie met AFAS Profit
  • Zekerheid van realtime en correcte data
  • Prognose uren op basis van project en medewerker
  • Plannen van Projecturen is eenvoudig
  • Projectstatus snel inzichtelijk

Wil je meer weten over PURE - Project Urenplanning en Urenregistratie voor AFAS Profit?

Gebruik je AFAS Projecten en wil je meer grip en controle op je projecten?  Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51, Joris Smit of Rob van der Gaag.