PURE Planning voor de Bouw met AFAS software

Een stevige basis onder de personeelsplanning van bouwprojecten

Werk jij in de bouw en heb jij behoefte aan capaciteitsplanning voor bouwpersoneel? Gebruik dan PURE Capaciteitsplanning en Budgetbewaking. Daarmee heb je je planning volledig geïntegreerd met de bouwsoftware van AFAS. En weet je op elk gewenst moment precies hoe je projectplanning ervoor staat.

Hoe ziet de capaciteitsplanning van jouw bouwpersoneel eruit?

PURE en de bouwsoftware van AFAS

PURE is dé planningsapplicatie voor de bouwsoftware van AFAS voor het plannen van uren. Speciaal voor bouwbedrijven is PURE uitgebreid met de standopname op basis van bewakingscodes voor de bouw zoals projectleider of voorman.

Meer grip op de planning met PURE

PURE en AFAS zijn naadloos geïntegreerd. Daarmee heb je een betrouwbare en actuele stand van alle uren. Bij het plannen zie je direct wat de ingeplande projecturen voor effect hebben op de stand van het project. Waardoor je een realistische prognose krijgt van de uren voor monitoring en bijsturing van de projectplanning.

Een realistische en berekende standopname voor bouwprojecten

Wil jij precies weten hoe de standopname van jouw bouwpersoneel eruit ziet? Wat is er gebudgetteerd, gerealiseerd, gepland en nog beschikbaar aan uren. Want met dat inzicht, weet je precies waar zich problemen kunnen voordoen. En heb jij nog tijd om bij te stellen. Precies dat is waar PURE je bij helpt.

Altijd grip en controle door inzicht in uren, budgetten en planning van projecten.

Standopname voor strakke budgetbewaking

Werkbegroting in AFAS is de basis

De werkbegroting in AFAS is het startpunt voor de capaciteitsplanning van je bouwpersoneel. Zo beschik je automatisch over actuele en correcte gegevens voor de planning. Specifiek voor de bouw zijn er bewakingscodes zoals projectleider en voorman. Deze zijn ook beschikbaar in PURE zodat je eenvoudig op rol de projecturen en uitvoering kunt plannen.

Realtime en betrouwbare standopname

Aan de hand van de planning komt de standopname automatisch uit PURE rollen. Hiermee controleer je de voortgang van werkzaamheden. Dat doe je op basis van het budget, het aantal geplande uren, het aantal gewerkte uren en de nog in te plannen uren. Dit kan op elk gewenst moment zodat je altijd een actueel beeld hebt. De planning is zowel in uren als in Euro's inzichtelijk.

Vastleggen standopname in InSite

PURE legt vervolgens de werkelijke standopname vast in InSite zodat je op één plek realtime inzicht hebt in de voortgang van bouwwerkzaamheden op bouwprojecten. Dat geldt voor de uren en voor de kostprijs van de uren.

Bijstelling

In InSite heb je via de standopname precies de stand van de uren. Je ziet direct per bewakingscode of je uren tekort of over hebt. Hierdoor weet je precies waar je de planning moet bijstellen voor een succesvol bouwproject.

Bekijk de video over PURE Planning

Juiste prognose voor bouwprojecten

PURE Planning voor de bouw met AFAS software

PURE en AFAS is één systeem voor je totale planningsproces

Geen aparte systemen voor je projectplanning en de bouwsoftware van AFAS maar 100% geintegreerd. Daardoor heb je één plek voor de invoer van gegevens voor je projectplanning en ben je zeker van actuele en juiste gegevens. Start nu met een efficiënte projectplanning met AFAS. Vraag een demo aan en laat je verrassen.

De kracht van PURE Planning voor de bouwsoftware van AFAS

Configureerbaar naar jouw werkwijze

PURE wordt aangeboden als abonnement. Het abonnement is inclusief beveiligde gehoste service, updates bij wijzingen in AFAS Profit en PURE, vernieuwingen en uitbreidingen, waardoor je altijd verzekerd bent van een up-to-date, betrouwbare en veilig functionerende integratie van AFAS Profit en PURE.

Ontdek hoe PURE Planning jouw werk efficiënter en overzichtelijker maakt!

Wil je de capaciteitsplanning voor bouwprojecten integreren met de bouwsoftware van AFAS? Zodat je één systeem hebt voor het optimaliseren van al je administratieve processen, inclusief capaciteitsplanning en projectvoortgang.

Logo K_Dekker bouw & infra
Logo Groosman architecten
Logo Rijnboutt architecten
Logo Cepezed architecten
Logo BCN Groep
Logo Goudstikker de Vries
Logo Croes Bouwtechnisch Ingenieursbureau
Logo BIM Creators
Logo DWA
Logo B2Ai architects
Logo bbc Bouwmanagement
Logo de Zwarte Hond architecten