(Azure) Active Directory koppeling met AFAS HRM

Koppeling AFAS Profit HRM met (Azure) Active Directory

Werk jij met AFAS HRM en wil je instroom, doorstroom en uitstroom efficiënt in (Azure) Active Directory verwerken? En ongeoorloofde toegang tot netwerk en bedrijfsgegevens voorkomen? Gebruik dan de koppeling ADconnect. Hiermee automatiseer je het hele proces van in-dienstmeldingen, mutaties en uit-dienstmeldingen tussen AFAS en AD veilig en betrouwbaar.

HR-manager

ADconnect - HR manager

Instroom, doorstroom en uitstroom in AD automatiseren

Een nieuwe medewerker gaat beginnen. Maar is daarvoor alles geregeld zoals e-mail, InSite en toegang en rechten voor applicaties en netwerk? Net zoals de facilitaire zaken via TOPdesk.  Hoe praktisch zou het zijn als instroom, doorstroom en uitstroom vanuit AFAS HRM in Active Directory automatisch is geregeld.

Dat kan met de automatische koppeling ADconnect voor Identity & Access Management met AFAS HRM en Active Directory. Zo win je veel tijd en heb je minder overtypfouten en administratief werk.

ADconnect levert je meer tijd op voor het échte HR-werk.

ICT-manager

ICT manager

Active Directory automatisch up-to-date

Ben je nog regelmatig bezig om medewerkers en mutaties met de hand aan (Azure) Active Directory toe te voegen? Dat is een arbeidsintensief proces en kan veel efficiënter. De koppeling ADconnect helpt je daarbij. Alle mutaties van medewerkers worden automatisch vanuit AFAS HRM naar (Azure) Active Directory doorgezet. Een automatisch proces voor een foutloos gevuld (Azure) Active Directory. Ook uitbreiding met PowerShell is mogelijk.

Met ADconnect user provisioning worden rechten en autorisaties van nieuwe medewerkers en andere mutaties direct en automatisch vanuit AFAS HRM in Active Directory aangemaakt, gemuteerd en uit-dienst gemeld.

Security Officer

Security Officer

Maximale Veiligheid & Compliance

De koppeling ADconnect biedt je een veilig en betrouwbaar  IAM proces. Medewerkers hebben de juiste rechten en bij uit-dienst wordt de toegang tot netwerk en applicaties automatisch geblokkeerd.

De koppeling heeft geen aparte database en dus geen gegevensopslag. Na een uitgebreide securitycheck is ADconnect veilig beoordeeld en gecertificeerd door Cybersecurityspecialist Securesult en AFAS Software. Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd.

Start met automatiseren van instroom, doorstroom en uitstroom in AD met ADconnect

Download onze brochure of neem contact op.

Bekijk de video over ADconnect

Klantcase Woonzorg Flevoland

Voordelen ADconnect

Hoe werkt de koppeling AFAS Profit HRM - Active Directory

De volgende processen zijn automatisch gesynchroniseerd:

1. Instroom: Nieuwe medewerkers snel vanuit AFAS Profit HRM naar AD, en als user vanuit AD naar AFAS Profit (SSO).

2. Doorstroom: Mutaties van medewerkers veilig vanuit AFAS Profit HRM naar AD.

3. Uitstroom: Medewerkers uit dienst? Direct geblokkeerd vanuit AFAS Profit HRM in AD.

Integreer AFAS Profit HRM veilig met (Azure) Active Directory

Download onze brochure of neem contact op.

AFAS Profit zorgeloos gekoppeld met Active Directory

ADconnect wordt aangeboden als abonnement. Het ADconnect abonnement is inclusief beveiligde gehoste service, updates bij wijzigingen in AFAS Profit of de aansturing van Active Directory, vernieuwingen en uitbreidingen. Hiermee ben je altijd verzekerd van een up-to-date, betrouwbare en veilig functionerende integratie van AFAS Profit personeelsgegevens en de Active Directory. 

Ontdek hoe ADconnect jouw werk efficiënter en overzichtelijker maakt!

Wil je het proces van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers automatiseren vanuit AFAS Profit HRM in (Azure) Active Directory? Dat gaat als vanzelf met onze veilige en betrouwbare koppeling ADconnect. Download de brochure of neem contact op. Of lees het blog of beluister de podcast.

Klanten die de koppeling ADconnect - AFAS Software HRM gebruiken

Logo Woonzorg Flevoland
Logo Timing personeelsdiensten bv
Logo Stichting Riwis Zorg & Welzijn
Logo Nationale Postcode Loterij
Logo Mosa
Logo Stichting Stimenz
Logo ONVZ
Logo Skyhigh TV
Logo Rode Kruis Ziekenhuis
Logo Stichting de Opbouw
Logo Gemeente Alkmaar
Logo Stichting Cordaid