Koppeling AFAS Profit met Active Directory en TOPdesk

AFAS Profit koppeling met Active Directory en TOPdesk

Nieuwe medewerkers vanuit  AFAS Profit automatisch toevoegen aan Active Directory? En tegelijkertijd met een ticket in TOPdesk de facilitaire zaken regelen? Dat kan met met koppeling Active Directory gecombineerd met TOPdesk.

Bekijk onderstaand je mogelijkheden.

Koppeling Active Directory met Profit

Met ADconnect, de koppeling voor AFAS Profit en Active Directory regel je het toekennen van rechten voor automatische toegang tot het bedrijfsnetwerk en de applicaties voor nieuwe medewerkers.

Koppeling TOPdesk met Profit

Vaak is toegang tot Active Directory niet het enige wat geregeld moet worden voor een nieuwe medewerker. Die heeft bijvoorbeeld ook een badge nodig om deuren te openen. En een telefoon en een laptop. In veel gevallen is dit geregeld via het handmatig invoeren van een ticket in een facilitair systeem als TOPdesk. Met ADconnect, de koppeling AFAS – ActiveDirectory, regel je dit automatisch.

Beheerslast omlaag

Bij het in dienst melden van je nieuwe medewerker heb je met ADconnect direct alles voor hem of haar geregeld: de juiste rechten en toegankelijkheid én de vereiste faciliteiten. De nieuwe medewerker kan direct aan de slag!

Benieuwd naar de gecombineerde koppeling AFAS Profit met Active Directory en TOPdesk?

Neem telefonisch contact op via +31-33-433 51 51, of vul het onderstaande formulier in.

Meer lezen over Plug-ins en koppelingen met AFAS Profit?