Kom jij bij ons werken als junior accountmanager IT?

Junior accountmanager IT bij XCESS

Wil jij als junior accountmanager leren hoe je succesvol klantspecifieke IT- oplossingen aan topbedrijven en -organisaties verkoopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet je functie eruit

Wat mag je van ons verwachten

Contract en aanvullende voorwaarden

Wij geloven in a lifetime learning. Dus ook een Persoonlijk OpleidingsPlan dat erop gericht is je competenties te verbeteren, maakt onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Begeleiding en opleiding

Gedurende een half jaar word je intensief begeleid op het gebied van business to business sales en word je wegwijs gemaakt in solution sales binnen een ICT-omgeving. Omdat wij willen dat je slaagt als accountmanager in onze organisatie is er het eerste half jaar tenminste twee wekelijks een voortgangsbespreking met je.

Waarom XCESS?

Al sinds 1995 realiseren wij innovatieve IT-oplossingen voor onze klanten uit diverse sectoren, van MKB tot multinationals. Kwalitatief hoogstaand, snel en betrouwbaar.

Meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Joris Smit via 033 – 433 5151. Direct solliciteren kan ook door via onderstaande formulier je CV te sturen. Vergeet niet om een korte motivatie bij te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.