Word jij onze nieuwe collega?

Vacature integratie consultant

Heb jij passie voor technologie? Werk je graag samen met de klant en je team van leuke collega's aan oplossingen voor integratie vraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij?

Wat heb je nodig?

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Wat kun je verwachten?

Vacature

Wij zijn op zoek naar een integratie consultant met passie voor technologie. Ben je klantgericht en werk je graag samen met de klant en je collega's aan oplossingen voor integratie vraagstukken en onze standaard software producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke consultancy gerichte functie. Dankzij je ERP ervaring weet je de klant op de juiste manier te adviseren en te helpen met zijn vraagstukken omtrent integratie en koppelen met externe systemen en ontwikkelt mee aan onze standaard producten.
 

Werken bij XCESS

XCESS bestaat uit een goede mix van ervaren software specialisten, consultants, accountmanagers en enthousiaste Young Professionals die het fantastisch vinden om doeltreffende code te ontwikkelen.

Een actieve personeelsvereniging verzorgt een aantal keer per jaar leuke en gezellige personeelsuitjes. Met 25 leuke collega's helpen wij onze klanten vanuit ons kantoor in Leusden met software die bijdraagt aan het bedrijfsresultaat.

Een dag uit het leven van onze integratie consultant

Het traject begint bij sales, waar je wordt gevraagd om mee te denken aan oplossingen en mogelijkheden. Daarbij maak je een procesanalyse met betrekking tot de integratievraagstukken van klanten. Hierbij ben je de schakel tussen de ontwikkeling en implementatiemogelijkheden. Is alles klaar voor implementatie bij de klant? Dan zorg jij ervoor dat de oplossing daadwerkelijk bij de klant in productie opgeleverd wordt. Naast de klant specifieke oplossingen hebben wij diverse standaard add-ons beschikbaar die je bij klanten implementeert. En je levert je bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen.

Bekijk wat ik elke dag doe als consultant

'Integratievraagstukken oplossen, klantprocessen analyseren, dat is wat ik elke dag doe!' In onderstaande video vertel ik je hoe ik dat aanpak. René Nijsse, Senior integratie consultant

 

Vacature AFAS integratie consultant

Doorgroeimogelijkheden

Als consultant is het mogelijk om door te groeien naar een senior functie bij XCESS, maar er is ook de mogelijkheid om je te specialiseren op andere IT gebieden binnen onze organisatie. Elke werknemer krijgt bij XCESS een persoonlijk opleidingsplan met budget waar veel mogelijkheden zijn qua cursussen, trainingen en opleidingen.

Direct solliciteren!

Heb je interesse in deze functie? Vul dan onderstaand je gegevens in. Wij nemen direct contact met je op!
Of bel eens met onze collega René Nijsse of Rob Suurland 033 - 433 51 51 voor een uitgebreide toelichting over de inhoud van deze functie en voor een antwoord op je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.