Jouw webapplicatie op maat, geïntegreerd met je bedrijfsprocessen

Webapplicaties naadloos geïntegreerd met je bedrijfsprocessen

Wil je een website, portal of community. Gemakkelijk in gebruik, responsive en zonder licentiekosten. Dat is DNN Platform (voorheen DotNetNuke). Een Content Management Systeem op basis van Microsoft technologie. Met veel standaardmodules en waar nodig aan te passen aan jouw wensen en te integreren met je bestaande applicaties.

Meer dan een miljoen organisaties wereldwijd, van klein tot zeer groot, gebruiken DNN voor hun webapplicaties.

Al meer dan 15 jaar bouwen wij robuuste oplossingen met DNN Software. ‘Standaard waar het kan, specifiek waar het moet’ is ons motto. Wij maken webapplicaties die kosteneffectief meegroeien met jouw organisatie. Of je nu een eenvoudige website of een complete community wilt of een bestaande portal wilt vernieuwen: Wij zijn de DNN specialist en applicatie ontwikkelaar die je help en bij het maken van de webapplicatie die je nodig hebt.

Voordelen van DNN webapplicaties

Wat kun je met onze DNN oplossingen

De toepassingsmogelijkheden van onze DNN oplossingen zijn bijzonder uitgebreid. Dat kan gaan van een professionele vereniging die de ledenadministratie en een -portal met DNN hebben ontwikkeld voor meer inzicht en overzicht. Tot de industriële bedrijven waarbij DNN zijn meerwaarde bewijst met onder andere projectportals en een koppeling met MS Sharepoint voor het delen van documenten.

Voorbeelden van DNN weboplossingen

Met DNN kun je iedere gewenste weboplossing realiseren die je nodig hebt. Standaard waar het kan, specifiek waar het moet. Bekijk onderstaand een aantal van onze projecten.