Bekijk de webapplicatie projecten voor onze klanten

Apparatuurregistratie met webtoepassing

13448

Verspreid over het Maastricht Universitair Medisch Centrum staan duizenden medische apparaten. Voor de registratie en de documentatie van deze apparatuur is een DNN  web applicatie ontwikkeld voor het apparatuurregistratiesysteem.

Het dwaaldetectiesysteem voor de kinderafdeling heeft een gebruiksvriendelijke interface. Zo ziet de verpleging direct welk kind, met naam en foto buiten de kinderafdeling is.

Webbased Document Management Systeem

Een webbased Document Management Systeem opgezet met DNN waarmee het medisch personeel vanaf elke locatie de up-to-date handleidingen van de medische apparatuur opvraagt.

De instrumentele dienst heeft via dit systeem een overzicht over technische beschrijvingen, servicebonnen en onderhoudsprotocollen. In de toekomst kan dit uitgebreid worden naar Storingen melden en opvolgen via de website of signalering van onderhoudsbeurten.

Dwaaldetectiesysteem 

Op de kinderafdeling is een dwaaldetectiesysteem zodat patiëntjes niet buiten de toegestane zone komen. Het dwaaldetectiesysteem bestond al maar met een anoniem patientennummer. Met DNN is een scherm ontwikkeld waarin de foto, de naam, de leeftijd en het patientennummer is gekoppeld vanuit SAP en IBM Maximo. Voor de verpleging is het nu veel makkelijker zoeken naar een patiëntje omdat ze nu het gezicht bij de naam kennen. 

Meer weten over Document Management of dwaaldetectie?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.