Lees meer over Webapplicaties in onze blogs en ons nieuws

Webapplicatie op maat voor KEVL

6109

Koninklijke Eduard van Leer (KEVL) is  een internationale handelsorganisatie voor hout, papier en biomassa. De houtproducten van KEVL zijn voorzien van keurmerken voor duurzame en gecertificeerde bosbouwproducten. KEVL ondersteunt haar klanten in het totale proces van inkoop en logistiek.

Webapplicatie op maat

Webapplicatie vernieuwd

In het verleden hebben wij al een maatwerk applicatie voor KEVL gebouwd die als basis dient voor de bedrijfsprocessen. Deze webapplicatie heeft lange tijd probleemloos zijn werk gedaan. Nu hebben we samen de applicatie vernieuwd zodat KEVL met een up-to-date versie weer jaren vooruit kan.

Microsoft .NET en SQL Server

Het platform draait op Microsoft .NET en SQL server. De webapplicatie is ontwikkeld met DNN software, een webapplicatie framework op het Microsoft platform. Snelheid, veiligheid en continuïteit van de applicatie is hiermee wederom gegarandeerd.

Gebruiksvriendelijk en efficiënt

De nieuwe webapplicatie is onderdeel van het bedrijfsproces van KEVL. De webapplicatie geeft gedetailleerd inzicht in inkoop, logistiek en facturatie. Met deze vernieuwing heeft KEVL een gebruiksvriendelijke en efficiënte webapplicatie op maat. 

Voordelen

  • Veilig - Door gebruik van SQL Server en .NET 
  • Efficiënt - Sluit naadloos aan op de bedrijfsprocessen
  • Betrouwbaar - Webapplicatie op het Microsoft platform 

Benieuwd naar jouw voordelen van een webapplicatie op maat?

Wil jij meer inzicht in je bedrijfsprocessen met een webapplicatie die naadloos daarop aansluit? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51, Rob van der Gaag