Lees meer over Webapplicaties in onze blogs en ons nieuws

Vernieuwing webapplicatie DiTELLI

4483

DiTELLI is onderdeel van Diversey, een internationaal bedrijf voor professionele reiniging en hygiëne.

Webapplicatie DiTELLI

Met de Ditelli webapplicatie kun je je afwasmachine en het afwasproces monitoren. Via een portal heb je direct toegang tot de gegevens van je afwasmachine. Belangrijk voor het monitoren van kosten, hygiëne en water- en afwasmiddelgebruik. Hot items in verband met voedselveiligheid, infectiepreventie en milieu. 

Risico's oude web applicatie

Door verouderde software is er geen goede ondersteuning meer. Dit leidt tot extra kosten en onnodige veiligheidsrisico’s. Daarom wordt het platform gemigreerd naar de laatste versie van .NET. 

Applicatie op maat

Ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten zoals toevoegen van nieuwe gebruikers en updaten van machine parameters worden gelijk meegepakt. Hierdoor sluit de software naadloos aan bij het bedrijfsproces. Resultaat is een stabiele en betrouwbare webapplicatie waar Ditelli de komende jaren weer mee vooruit kan.

Voordelen

vinkje Stabiel

vinkje Veilig

vinkje Sluit naadloos aan bij werkproces gebruikers

Ook je software migreren?

Heb jij problemen met continuïteit van je software? Of loop je onnodige beveiligingsrisico’s? Vernieuw dan je business applicatie. Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51, Rob van der Gaag.