Lees meer over Webapplicaties in onze blogs en ons nieuws

Ons nieuwe motto: Verbinden doen we samen

1487

Interview met onze directeur Ernst Peter Tamminga, CEO XCESS expertise center.

Ernst Peter Tamminga: “Het werd tijd voor een nieuw motto. En ons motto was ook heel snel gevonden. Want vanaf de allereerste dag van ons bestaan, meer dan 25 jaar geleden, is het koppelen (verbinden) van IT-toepassingen een belangrijk onderdeel geweest van de oplossingen die wij voor klanten realiseren.”

 

Logo XCESS verbinden doen we samen

Bij een nieuw motto hoort een nieuw logo

Ons motto: “Verbinden doen we samen”

“Uit ervaring weten we dat iedere organisatie meer dan één IT-toepassing, database of spreadsheet gebruikt om de bedrijfsprocessen te ondersteunen. En nog (te) vaak bestaat de verbinding tussen die toepassingen uit overtikken, knip-en-plakwerk of exporteren en importeren van CSV-bestanden. Oftewel herhalend handwerk met kans op fouten.”

Betrouwbare koppelingen en integraties

“Een gedegen koppeling, een digitale gegevensverbinding tussen de toepassingen voorkomt dubbel werk en verkleint de kans op fouten. Met als extra voordeel dat er tijd overblijft voor nuttiger zaken. XCESS staat daarmee voor het ontzorgen van de gebruikers en het maken van ruimte voor hogere productiviteit.”

Veilig en toekomstbestendig

“Het maken van die digitale koppelingen is het resultaat van samenwerken. Van de XCESS-consultant die samen met de XCESS-developer werkt aan de perfecte digitale integratie. En daarbij werken zij weer samen met de verantwoordelijken bij de klant. Dus ik mag wel zeggen: ”We doen het niet alleen, we doen het samen. Alleen dan ontstaat een oplossing die de klant ontzorgt en jarenlang, in samenwerking tussen klant en XCESS, meegaat.”

“Kortom: we verbinden toepassingen, we verbinden ons aan onze klanten. En daarmee zijn we blij dat we bij XCESS kunnen zeggen: Verbinden doen we samen!”