Lees meer over Webapplicaties in onze blogs en ons nieuws

SMT kiest voor PURE - Capaciteitsplanning voor AFAS

508

SMT ondersteunt organisaties in hun digitale transformatie met onafhankelijk advies over de toepassing en strategische inzet van data. Waardevolle informatie uit verschillende databronnen wordt real-time inzichtelijk gemaakt waarmee de gebruiker een solide fundament krijgt voor strategische beslissingen. SMT is tevreden gebruiker van AFAS Software.

SMTware kiest voor PURE

Inzicht in capaciteit, competenties en behoefte

SMT is een projectorganisatie met een groot aantal consultants en projectmedewerkers met allemaal hun eigen kennis over IT Operations, Business Analytics en Information Security. Denk daarbij aan Data Engineers of Security Engineers. PURE is de planningsapplicatie om deze specialisten te plannen op de projecten. Als planner heb je eenvoudig inzicht in wie er beschikbaar is met welke competentie. Een sluitende projectplanning is zo vlot gemaakt.

Overzicht van projecten

Ook voorziet PURE in één weergave met daarin het overzicht van alle projecten. Op welk project en in welke fase heb je capaciteit nodig en waar heb je capaciteit tekort. En hoe zit dat in de toekomst. Projectinformatie als budget, voortgang en planning heb je overzichtelijk in één scherm. Handig voor de projectmedewerker, -planner en -manager binnen SMT die zo goed grip krijgt op de projecten

Een succesvol eindresultaat

PURE is naadloos geïntegreerd met AFAS. Alle projectgegevens uit AFAS zijn realtime beschikbaar in PURE en staan aan de basis. Met PURE kun je je projecturen, -budget en -status bewaken en krijg je nauwkeurig inzicht in je projecten. Waar zitten de knelpunten en waar moet je bijsturen. Kortom, met de combinatie AFAS Software en PURE voor de capaciteitsplanning heeft SMT een stevig fundament voor een succesvol eindresultaat van de projecten.

Benieuwd naar wat PURE voor de capaciteitsplanning van jouw projecten kan betekenen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.