Lees meer over Webapplicaties in onze blogs en ons nieuws

Maatwerk webapplicatie voor KEVL

4377

Koninklijke Eduard van Leer (KEVL) is  een internationale handelsorganisatie voor hout, papier en biomassa. De houtproducten van KEVL zijn voorzien van keurmerken voor duurzame en gecertificeerde bosbouwproducten. KEVL ontzorgt haar klanten door het totale proces van inkoop en logistiek af te handelen.

Techniek sterk verouderd

KEVL heeft een maatwerk applicatie voor gedetailleerd inzicht in inkoop, productie en logistiek. Dit platform draait op oude techniek die niet meer ondersteund wordt. Daarom ontwikkelen wij samen met KEVL een nieuwe maatwerk applicatie op basis van Microsoft .NET en SQL server.

Vernieuwing webapplicatie op maat

De nieuwe webapplicatie sluit naadloos aan bij de bedrijfsprocessen van KEVL. Het nieuwe platform wordt ontwikkeld met DNN Software, het grootste CMS en webapplicatie framework op het Microsoft platform. Snelheid, veiligheid en continuïteit van de applicatie is hiermee gegarandeerd.

Voordelen voor KEVL

vinkje Efficiënt - sluit naadloos aan op de bedrijfsprocessen

vinkje Nieuwe functionaliteiten zijn makkelijk toe te voegen

vinkje Betrouwbaar - DNN webapplicatie framework op het Microsoft platform 

Ook concurrentievoordeel met een webapplicatie op maat?

Wil jij scherp inspelen op je markt en je concurrent voor zijn door beter inzicht in je bedrijfsprocessen? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51, Rob van der Gaag.