Lees meer over Webapplicaties in onze blogs en ons nieuws

Language pack management op DNN-Connect.org

6012

DNN Connect 2018 is hét event voor de Community van DNN Platform gebruikers. Op deze bijeenkomst wordt de community bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het DNN Platform. DNN is het grootste op .NET gebaseerde Open Source CMS.

Workshops en presentaties 

Op DNN Connect worden presentaties en workshops gegeven over de functionaliteiten van het DNN Platform. Onze XCESS-collega's Jan Beumer en Ernst Peter Tamminga namen de sessie "Language pack management op DNN-Connect.org" voor hun rekening. 

Language pack DNN

Met het Language Pack kan een DNN ontwikkelaar de omschrijvende teksten voor de velden binnen een module automatisch vertalen. Zodat content editors en andere DNN gebruikers van de installatie in hun eigen taal instructies krijgen voor gebruik van modules en velden.

Handige video over DNN Language pack management

Bekijk onderstaand de video over de presentatie. Hierin zie je hoe DNN Language pack management werkt, hoe je als DNN Developer bijdrages kunt leveren en hoe je een taalpakket kunt uploaden, downloaden en bewerken.

Verder een oproep over hoe je als DNN developer een bijdrage aan DNN Open Source code kunt leveren en je mee kunt helpen om deze module te verbeteren.

Meer weten over DNN of DNN Language pack management op DNN-Connect.org? 

Wil je meer weten over DNN of wil je een bijdrage leveren aan DNN Open Source Platform? Of heb je hulp nodig bij je DNN website of platform? Verstuur dan een bericht via ons contactformulier via onderstaande button. Bellen mag natuurlijk ook op +31 - 33 - 433 5151.