Lees meer over Webapplicaties in onze blogs en ons nieuws

DNN Connect 2019 – The road ahead

4930

Donderdag 6 juni tot en met zondag 10 juni was XCESS aanwezig bij de DNN Connect 2019 in Champéry in de prachtige alpen van Zwitserland.

DNN Connect is een Europese conferentie van de DNN-community, georganiseerd door en voor vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor het open-source platform DNN. Een traditionele conferentie met verschillende aspecten: het weerzien van vrienden, uitbouwen van (sociale) netwerken, het delen van informatie en kennis, maar dit jaar vooral ook het besef dat we – de DNN-community – op eigen benen staan.

Ruim anderhalf jaar na de acquisitie van DNN Corp. door EWS Capital (https://bit.ly/2WtOEWj) wordt het de community steeds duidelijker dat DNN Corp. niet meer de sturende kracht is en dat ‘we’ zelf de schouders eronder moeten (blijven) zetten om de toekomst van DNN Platform te verzekeren: en die toekomst is er zeker!

Het enthousiasme van de aanwezige community leden was groot, de lancering van een nieuwe DNN community website (https://dnncommunity.org/) tijdens de conferentie een nieuwe mijlpaal, de nieuwe DNN platform documentatie website is bijna klaar en versie 10(!) van DNN Platform is volop in ontwikkeling.

De road ahead zal niet zonder obstakels zijn, maar leidt wél naar een nieuwe toekomst voor de community én DNN Platform!

DNN Connect 2019 - XCESS

DNN Connect 2019 - XCESS - omgeving Zwitserland