Lees meer over Webapplicaties in onze blogs en ons nieuws

Developers in ontwikkeling

6403

Kennisdeling staat bij ons regelmatig in onze agenda. Met daarin software development in projecten, nieuwe manieren van ontwikkelen en/of nieuwe technieken.

Software development, nieuwe technieken en ontwikkeltaal

Techniek blijft zich ontwikkelen. Daarom moet je oude technieken vervangen voor nieuwe. Omdat je met deze nieuwe technieken bijvoorbeeld makkelijker software ontwikkelt. Of omdat de ondersteuning beter is door Google, Microsoft of bedenk ze maar. Belangrijk is in ieder geval dat we webapplicaties solide en gestructureerd opbouwen.

Boardroom wordt klaslokaal

Best Practices

Als lead developer ben ik behalve meewerkend voorman ook verantwoordelijk voor de technische koers. Dat betekent dat ik voortrekker ben van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied software development. En ik zorg dat we die gebruiken in onze projecten. Waar lopen we tegenaan en hoe lossen we dat op. Kortom wat werkt het beste.

Hoe pakken we dat aan?

Om minder afhankelijk van elkaar te zijn en samen meer te weten delen we onze kennis. Waaraan is behoefte, welke kennis is er al en wat is de moeite waard om te delen. En die komt aan bod in een workshop.

Twee weten meer dan één

Onder het motto twee weten meer dan één kom je een stuk verder. Het is fijn dat je als collega’s elkaar kunt helpen bij de projecten. Dat maakt ons werk sneller en makkelijker. Je weet van elkaar hoe de ander dit oplost dus je hoeft minder te zoeken. Kortom geen onnodig tijdverlies en frustraties.

Wil je bij ons developmentteam?

Wil jij deel uitmaken van ons development team? Dat kan, wij kunnen altijd goede mensen gebruiken. Verstuur nu een bericht via onderstaande button. Bellen mag natuurlijk ook op  +31 - 33 - 433 51 51.