Webapplicaties geïntegreerd met jouw bedrijfsprocessen

Overzichtelijke webapplicaties, portals en Apps voor geïntegreerde bedrijfsprocessen

Kun je wel snel genoeg inspelen op je markt en je onderscheiden van je concurrent? Kom je om in een brij van gegevens, waardoor je geen inzicht hebt? En je medewerkers niet de service kunnen verlenen die ze willen?

Dan heb je een applicatie nodig die naadloos aansluit op je werkprocessen. Waarmee je inzicht in je gegevens krijgt en betere service kunt verlenen. Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee jouw medewerkers snel en makkelijk kunnen werken, en jij jouw klanten blij maakt.

Wij helpen je met betrouwbare en goed doordachte software.Webapplicaties volledig geïntegreerd met je bedrijfsprocessen waarmee jij het verschil maakt.

Webapplicatie voor integratie van bedrijfsprocessen bij RRS

Riool Reinigings Services is de snelste ontstopper van Nederland en 24/7 bereikbaar. Om deze service te garanderen, hebben we een  betrouwbare applicatie ontwikkeld die perfect aansluit op het bedrijfsproces.

Profiteren van standaardmodules

100% maatwerk is kostbaar en niet altijd nodig. Daarom gebruiken wij standaard bouwstenen als basis. En waar het verschil gemaakt moet worden, daar bouwen wij op maat. Met een applicatie framework gebaseerd op Microsoft techniek.

Zo besparen we je kosten, beperken de doorlooptijd van het project en garanderen dat jouw applicatie ook in de toekomst goed blijft werken.

Webapplicaties en business applicaties met meerwaarde

Al meer dan 20 jaar realiseren wij applicaties met meerwaarde. Of je nu meer tevreden klanten wilt, je medewerkers beter wilt ondersteunen in hun werk of je leden elkaar makkelijker wilt laten vinden: wij helpen je bij het bouwen van de applicatie waarmee jij je doel bereikt!

Slim online vrijwilligers platform voor EvenMakers

Van 8 excellsheets naar 1 online platform. Dat maakt de bedrijfsvoering een stuk efficiënter zodat EventMakers nu veel meer tijd overhoudt voor de organisatie van events en het werven van vrijwilligers

Ook je business versnellen met een effectieve webapplicatie of business app?

Wil je meer informatie over webapplicaties of over business apps? Neem contact op via het contactformulier of via +31- 33 433 51 51.