Toegift - Giften, donaties en marketingcampagnes
in AFAS Software verwerken

 

Toegift - Giften, donaties en marketingcampagnes geautomatiseerd verwerken in AFAS CRM

Gebruik je AFAS Software en ben jij als goede doelen organisatie afhankelijk van giften en donaties? Dan is de koppeling Toegift ideaal. Toegift verwerkt automatisch giften, acties en donaties vanuit bankbetalingen naar de administratie en relaties in AFAS Software. Inclusief de campagne- en projectgegevens voor verrijking van AFAS CRM.

AFAS Software gekoppeld met Toegift maakt jouw werk efficiënter

Automatische verwerking van donaties en giften

De Add-on Toegift verwerkt automatisch giften, acties en donaties vanuit bankbetalingen naar administratie en relaties in AFAS Software wat je veel tijd en  minder werk oplevert.

Verrijking met marketing en campagne-gegevens

In AFAS CRM worden de posten verrijkt met marketing- en campagnekenmerken. Daarmee zijn giften, donateurs, marketingcampagnes en bedragen per project bekend.

Succesvolle campagnes

Uitgebreide rapportages, dashboards en analyses van AFAS staan voor je klaar zodat je inzicht krijgt in je campagneresultaten. Voor meer inzicht in je doelgroep en betere resultaten in de toekomst.

Verrijking Projectgegevens

De giften worden automatisch op de bijbehorende projecten geboekt waardoor je actueel beeld hebt van de opbrengsten en financiële resultaten per project.

Inlezen adresbestanden voor "koude" mailingen

Aangekochte adresbestanden voor koude mailingen kun je in Toegift importeren. Mensen die nav je lijst geld geven, worden automatisch aangemaakt als donateur in AFAS. Na gebruik verwijder je de lijst weer zodat je AFAS CRM database niet vervuild raakt.

Grootboek omzetrekening

Heb je bijvoorbeeld zes verschillende acties lopen, dan koppelt Toegift de donatie aan de juiste grootboekrekening. Handmatig afletteren is verleden tijd en je hebt automatisch een sluitende administratie.

Toegift helpt Goede Doelen bij veelgestelde vragen

Financieel controller

Financieel controller - voordelen van Toegift

Werk jij met AFAS en vraag jij je af:

Fondsenwerver

Fondsenwerver - inzicht in campagnes & projecten met Toegift voor AFAS

Werk jij met AFAS en vraag jij je af:

Optimaliseer jouw werkprocessen en die van je collega's met Toegift voor AFAS Software

Toegift verwerkt voor jou alle giften en donaties in AFAS Software en verrijkt tegelijkertijd je AFAS CRM. Dat scheelt tijd en je hebt direct inzicht in je marketingcampagnes en donateurs.

Bekijk de video over Toegift

Klantcase - Toegift bij Longfonds

De kracht van Toegift

Ontdek Toegift voor AFAS Software

Als je met giften, donaties, legaten en aktes bijdragen verwerft voor je Goede doel of charitatieve organisatie en je werkt ook met AFAS Software, automatiseer dan je werk met Toegift. Toegift is een praktisch add-on die naadloos aansluit bij je werkprocessen. Waardoor je meer tijd en dus geld overhoudt voor je doelstelling.

Voordelen Toegift koppeling

Benieuwd hoe Toegift jouw Goede doelen organisatie vooruit helpt?

AFAS Software gecombineerd met Toegift verbetert geautomatiseerd je werkprocessen en de kwaliteit van je gegevens in AFAS CRM, Financieel en Campagnes & Projecten. De gegevens in AFAS Software zijn automatisch up-to-date zodat je meer tijd overhoudt en sneller inzicht hebt.

Wil je weten hoe Toegift jouw organisatie kan helpen? Neem dan contact met ons op. Of download de brochure.

Klanten die met Toegift werken

Logo Longfonds
Logo Stichting Kerkelijk Bureau van de Hersteld Hervormde Kerk
Logo GZB
Geldersch Landschap en Kasteelen logo
Stichting Kansfonds logo