XCESS - software ontwikkelaars die gek zijn van code

De XCESS organisatie

Software ontwikkelaars die gek zijn van code

Wij zijn XCESS en wij zijn gek van code. XCESS bestaat uit een goede mix van ervaren Software specialisten en enthousiaste Young Professionals die het fantastisch vinden om doeltreffende code te ontwikkelen. Mooi is het als je je applicaties kunt hergebruiken. Nog mooier is het om deze applicaties naadloos aan te laten sluiten op je bedrijfsprocessen.

Hoe helpen we je

We maken jouw werk makkelijker. Met slimme code bouwen wij krachtige en doeltreffende software die bijdraagt aan jouw bedrijfsresultaat. Stap voor stap ontwikkelen we samen een applicatie die je dagelijks helpt in jouw werk. Waarom samen, omdat jij het beste weet hoe jouw markt eruit ziet. En wat je dus nodig hebt. Resultaat verzekerd!

Microsoft technologie is de basis

Wij gebruiken standaard oplossingen waar het kan en ontwikkelen op maat waar het waarde toevoegt. De basis voor onze applicaties is Microsoft technologie waarmee wij de beste resultaten bereiken voor onze klanten. Dat blijkt uit de vele referenties maar ook de drie gecertificeerde partnerships: DNN specialist, Microsoft Silver Partner en AFAS gecertificeerd partner.

Gestructureerde aanpak

Professionaliteit en kwaliteit gaan bij XCESS al meer dan twintig jaar hand in hand door een gestructureerde aanpak en transparante werkwijze. Wij combineren onze best practices met DSDM, SCRUM en Prince2. Standaard methodieken die wij verder verrijken met onze persoonlijke visie en praktijkervaring. Een projectaanpak waarmee wij in projecten sneller en beter resultaat bereiken.

Het eindresultaat telt

Voor jou telt het eindresultaat. Je wilt zekerheid over wat je van ons mag verwachten en die bieden wij je graag. Onze projecten ontwikkelen wij:

  • Binnen tijd en budget - Wederzijdse verwachtingen worden verhelderd, uitgesproken en vastgelegd
  • Alle fasen zijn integraal onderdeel van het ontwikkelproces - Goede architectuur met gedegen analyse, implementatie met gebruikersparticipatie en oplevering met acceptatie- en integratietesten
  • Duidelijke afspraken over eindverantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid - De gezamenlijke inzet versnelt de voortgang en acceptatie bij gebruikers

Wil je kennismaken?

Verstuur dan een bericht via onderstaande button. Bellen mag natuurlijk ook via +31 - 33 - 433 51 51.


 


 


 

 

Klanten die werken met onze oplossingen: