De XCESS organisatie

De kracht van focus

Samen met u realiseren wij veilige, betrouwbare en flexibele ICT-oplossingen die bijdragen aan uw bedrijfsresultaat. Dit doen we op basis van Microsoft-technologie. Onze transparante aanpak met heldere afspraken staat garant voor geslaagde projecten.

Kwaliteit IT oplossingen - het zijn de mensen

Onze vakkundige medewerkers verdiepen zich in uw business en ontwikkelen een ICT-oplossing die bijdraagt aan uw bedrijfsresultaat. Daarbij zijn we kritisch op de kwaliteit. Dat blijkt uit de vele referenties maar ook de drie gecertificeerde partnerships: DNN specialist, Microsoft Silver Partner en AFAS gecertificeerd partner.

Hecht team IT specialisten

Met zo’n 25 medewerkers - vormen we een team dat zowel klanten als collega’s veel te bieden heeft. We verbinden een solide basis met innovatie, ervaring met enthousiasme en strategisch inzicht met een pragmatische instelling. Zo is en blijft XCESS een betrouwbare partner met een persoonlijke aanpak.

Gestructureerde aanpak

Professionaliteit en kwaliteit gaan bij XCESS al meer dan twintig jaar hand in hand door een gestructureerde aanpak en transparante werkwijze. Wij combineren onze best practices met DSDM, SCRUM en Prince2. Standaard methodieken die wij verder verrijken met onze persoonlijke visie en praktijkervaring. Wij werken met SCRUM en sluiten zo aan op uw bedrijfsprocessen. 

Het eindresultaat telt

Voor u als klant telt het eindresultaat. U wilt zekerheid over wat u van ons mag verwachten en die bieden wij u graag. Onze projecten ontwikkelen wij:

  • Binnen tijd en budget - Wederzijdse verwachtingen worden verhelderd, uitgesproken en vastgelegd
  • Alle fasen zijn integraal onderdeel van het ontwikkelproces - Goede architectuur met gedegen analyse, implementatie met gebruikersparticipatie en oplevering met acceptatie- en integratietesten
  • Duidelijke afspraken over eindverantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid - De gezamenlijke inzet versnelt de voortgang en acceptatie bij gebruikers


 


 

 

Klanten die werken met onze oplossingen: