Samen de wereld een beetje mooier maken!

People Profit Planet

Iedereen kan zijn steentje bijdragen aan een mooiere wereld, toch? Tenminste dat is wat wij geloven. Voor ons start dat op het dak van ons kantoor met onze eigen zonnepanelen. Dichtbij huis met de Leusden matchbeurs waarbij onze collega's voor verenigingen in Leusden websites en andere webapplicaties hebben gemaakt. En wat verder weg door Microkrediet te geven aan kleine ondernemers die geen toegang hebben tot een bank. Zodat ook zij kans hebben op een beter leven.

Al sinds 2014 onze eigen zonnepanelen

Gelukkig hebben wij al sinds 2014 onze eigen zonnepanelen. Sinds die tijd liggen er 65 zonnepanelen op ons kantoorpand Een gehuurd pand met fantastisch plat dak dat ons helpt om jaarlijks in meer dan 50% van onze eigen energievraag te voorzien. Ook wel 16.000kWh per jaar (5 huishoudens aan stroom). Fijn voor ons en voor het klimaat. 

Helpen bij Goede Doelen en verenigingen in Leusden

Wij gebruiken onze kennis ook graag om anderen vooruit te helpen. Dat gaat van Social Media Trainingen voor Amnesty International tot een website voor de plaatselijke gymvereniging, ijsclub Leusden of Popvalley. Wil jij ook graag je steentje bijdragen? Dat kan uiteraard ook bij ons.

KIVA.org: Loans that change lives

Met een microkrediet via KIVA.org helpen wij kleine ondernemers, families of studenten aan een kleine lening. Hiermee kunnen zij een eigen bedrijfje starten of uitbreiden en studenten kunnen een studie volgen. Eigenlijk alles voor het verbeteren van hun eigen inkomen en dus zelfredzaamheid. Inmiddels hebben we al meer dan €14.000,- uitgeleend. En weer opnieuw uitgeleend zodat we mensen kunnen blijven helpen.

KIVA