TSconnect - AFAS Software koppeling
met Microsoft Teams sites

TSconnect - AFAS Software koppeling met Microsoft Teams

Voor organisaties die werken met AFAS Software projecten en Microsoft Teams, is de koppeling TSconnect ideaal. Met deze koppeling breng je de structuur van de projectadministratie van AFAS Software en de uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden van MS Teams samen.

Deze koppeling is ook mogelijk op basis van groepen en teams vanuit AFAS Software.

TSconnect verbindt de wereld van AFAS ERP met die van Microsoft Teams

We werken steeds meer en vaker online en in teams. We chatten, vergaderen of delen bestanden, alles op één plek. Veel organisaties gebruiken AFAS Software zodat één systeem zoveel mogelijk van de bedrijfsprocessen ondersteunt.

Samenwerken binnen Microsoft Teams

Vaak gebruik je naast AFAS nog applicaties voor bedrijfsspecifieke processen zoals Microsoft Teams voor online samenwerken. Met Microsoft Teams kunnen interne en externe teamleden op één plek samenwerken. Ze hebben een gedeelde werkruimte voor chatten, vergaderen, bestanden delen en specifieke Apps zoals een Wiki, Tasks, Roadmap of OneNote.

Voor projecten, afdelingen, klant- of productgroepen

Binnen Microsoft Teams kun je groepen aanmaken op basis van Projecten en Teams. Denk aan bijvoorbeeld Projectteams (project georiënteerd), Salesteams (afdeling georiënteerd), Klantenteams (klant- of productgroep georiënteerd) of afdeling overstijgende teams.

AFAS Software en MS Teams koppeling - efficiënt, eenvoudig beheer, overzichtelijk, geautomatiseerd

Koppel je vervolgens AFAS Software met MS Teams, dan heb je één plek - namelijk AFAS - voor aanmaak, inrichting en beheer van je MS Teams sites. Efficiënt, eenvoudig te beheren, overzichtelijk en volledig geautomatiseerd.

Een voorbeeld van AFAS Projecten en MS Teams koppeling

Wij hebben alvast de koppeling tussen AFAS Projecten en MS Teams uitgewerkt. Zoals benoemd zijn er binnen AFAS veel meer mogelijkheden als bron voor een automatisch gegenereerde Teams site. Laat je inspireren!

MS Teams gekoppeld met AFAS Projectadministratie als voorbeeld

Gebruik je de AFAS projectadministratie als basis voor je projectplanning? En Microsoft Teams voor de uitgebreide communicatiemogelijkheden binnen je projectteam? Dan is het best lastig om voor al je projectteams een Microsoft Teams site logisch in te richten.

Microsoft Teams voor online samenwerken

Een consistente inrichting van Microsoft Teams en kanalen is zeker bij grote aantallen projecten best lastig. Voor welke projecten moet je een Microsoft Teams project site aanmaken, wie zijn de teamleden, welke kanalen en Apps zijn nodig? En is het project afgelopen, dan moet je niet vergeten om de Microsoft Teams project site af te sluiten.

Koppel AFAS Projecten en MS Teams

Integreer AFAS Projecten met Microsoft Teams. Dan is de AFAS projectadministratie de basis voor je projecten sites. En regel je centraal vanuit AFAS het beheer van je projectteams en de aanmaak van je Microsoft Teams project sites inclusief de kanalen, apps en lay-out.

TSconnect - Dé koppeling tussen AFAS Software en Microsoft Teams sites

TSconnect neemt jou werk uit handen. TSconnect brengt structuur aan in je Microsoft Teams project sites omdat het de projectadministratie van AFAS als basis neemt. Is het project beëindigd dan is automatisch het project ook uit je Microsoft Teams lijst. (Maar is nog wel benaderbaar via SharePoint.)

 

MS Teams sites voor projectteams (voorbeeld)

Projectleider Koppeling MS Teams - AFAS

Projectleider

Teamleden - voordelen koppeling MS Teams met AFAS Projecten

Projectleden

Externe projectleden - koppeling AFAS met MS Teams

Externe projectleden

Hoe werkt de koppeling TSconnect - Microsoft Teams gekoppeld met AFAS ERP

TSconnect maakt automatisch vanuit AFAS Profit je Microsoft Teams site aan. En zorgt daarbij gelijk voor een uniforme opbouw van al jouw Microsoft Teams sites en gebruikte Teams apps, kanalen en lay-out. Eenvoudig aangestuurd vanuit één of meer templates.

Bekijk de video als inspiratie

De kracht van TSconnect

Profiteer van de combinatie van de structuur van je AFAS projectadministratie en de uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden van MS Teams

Met de AFAS projectadministratie als basis voor je Microsoft Teams project sites heb je een overzichtelijke structuur van je projectsites. Een project in AFAS projecten betekent ook direct een MS Teams project site. Is een project klaar, dan verdwijnt je MS Teams project site ook uit je lijst.

Voordelen TSconnect

Ontdek hoe TSconnect jouw werk efficiënter en overzichtelijker maakt!

Wil je direct vanuit AFAS Software een Microsoft Teams site aanmaken? Inclusief alle Apps, kanalen en bestanden die je dagelijks nodig hebt in je werk? Automatiseer dan dit proces met de koppeling TSconnect.

Zodat je één centrale plek hebt voor beheer van je Teamleden en Microsoft Teams sites, kanalen en apps. Meer weten, neem dan contact met ons op.