Wij zijn Microsoft Silverpartner

Microsoft Platform als toegevoegde waarde

Voor jou als onze klant heeft het Microsoft Platform toegevoegde waarde. Of het nu de Cloud oplossingen op het Azure platform zijn of de backend koppelingen die wij voor je realiseren. Door onze specialisatie en diepgang van het gebruik van Microsoft producten heb je een gedegen en betrouwbare oplossing op het Microsoft platform.

Microsoft Silver Partner

Onze SilverPartnerstatus hebben wij gekregen door innovatieve projecten, positieve klantreferenties en gecertificeerde medewerkers. Hierdoor kunnen wij de opleidingsprogramma’s en technische ondersteuning van Microsoft gebruiken. Je hebt zo de zekerheid van up-to-date en deskundige Microsoft kennis.

Gebruik en hergebruik van je bestaande applicaties

Meer doen met hetzelfde en niet opnieuw het wiel uitvinden, dat is waar wij voor staan. Wij realiseren oplossingen waarbij wij optimaal gebruik maken van je bestaande applicaties en aanwezige Microsoft producten. Dat bespaart je tijd en geld.

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen. Bellen mag natuurlijk ook via +31 - 33 - 433 51 51.