Bekijk de Microsoft Access projecten voor onze klanten 

XCESS Young Professionals naar India

9655

Sinds begin 2016 heeft XCESS een opleidingsprogramma voor Young Professionals: in 7 maanden leiden we net afgestudeerde HBO'ers en WO'ers op tot waardevolle IT collega's. In juni zijn in dit opleidingstraject 2 collega's gestart: Mark en Jan. Onderdeel van het totale opleidingstraject is een training Microsoft Development in India. Het doel van dit onderdeel van de opleiding is om als gecertificeerd Microsoft Web Developer terug te komen. Hard werken en veel leren, kortom een unieke kans om een gedegen opleiding in India te volgen en goed opgeleid verder te gaan.

IT opleiding in India

Alles voor de opleiding, de reis en het verblijf is geregeld: vliegticket, visum, treinreis, de trainingslocatie in Shimla en verblijf. 3 Weken gedegen opleiding en gevolgd door het afleggen van MCP examens om daarna terug te komen als gecertificeerd Microsoft Web Developer. Dat ze er ook nog een paar dagen vakantie aan vast knopen maakt het extra aantrekkelijk. 

Jan en Mark doen in een blog verslag van de opleiding in India. Hoe gaat de reis, wat maken ze mee, hoe verloopt hun studie en welke examens hebben ze gehaald.

Meer informatie over het Young Professional Programma

In het najaar start een nieuwe ronde voor ons Young Professionals opleidingsprogramma. Als Young Professional bij XCESS combineer je leren en werken. Hierbij krijg je uiteraard een coach en directe begeleiding gericht op je eigen ontwikkeling. Meer informatie kun je vinden op onze vacature pagina Young Professional.

Wil je ook gebruik maken van dit fantastische opleidingstraject?

Wil je zelf ook voor je IT opleiding naar India? Neem dan contact op met Rob Suurland via 033 - 433 51 51 / 06 480 70 411 of Ernst Peter Tamminga 033 - 433 51 51 / 06 215 64 750, direct solliciteren kan ook via mail.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.