Bekijk de Microsoft Access projecten voor onze klanten 

XCESS is DNN Software Advanced Implementation Partner

3973

Wij zijn er trots op dat wij met ingang van 1 juli 2018 de status van Advanced Implementation Partner van DNN Software (voorheen DotNetNuke) hebben verworven. Daarmee horen wij bij de selecte groep van implementatiepartners voor bedrijfsapplicaties met het content management systeem DNN Framework, het grootste op .NET gebaseerde Open Source CMS. Onze badge:

DNN Software Advanced Implementation Partner

Advanced Implementation Partner word je niet zomaar. Deze topstatus krijgen wij vanwege onze deskundigheid op het gebied van implementatie van het DNN Framework voor succesvolle bedrijfsapplicaties.

DNN zegt zelf hierover: "DNN Advanced Partners are world-class leaders in website design, development, and implementation. They have a deep knowledge of all things in DNN. Our Partners will create innovative, powerful solutions for your website." 

DNN Software voor jouw bedrijfsapplicaties

DNN is een open source content management systeem met een grote betrokken community.  DNN is veilig door het gebruik van het Microsoft .NET Platform en een speciaal opgericht DNN Security Task Force voor security issues. Verder kun je je DNN installatie makkelijk uitbreiden door de modulaire architectuur. En met gebruik van MS SQL Server als krachtige database is DNN bijzonder goed schaalbaar en zeer stabiel.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.