Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

XCESS is Microsoft Partner Silver

1932

Microsoft Partner Silver

Ook dit jaar hebben wij ons Microsoft Partner Silver certificaat weer verlengd. En wel voor de competenties Application Integration, Data Analytics en Application Development. Overigens zijn wij al meer dan 25 jaar Microsoft Partner. En daar zijn wij best trots op!

Microsoft Partner Silver

Certificering: wat moet je daarvoor doen?

Door het jaar heen zijn onze developers altijd druk met hun Microsoft certificering. Trainingen volgen, technische assesments en examens afleggen. Voor ons is dit de manier om onze kennis van Microsoft development tools op peil te houden. En daarmee ook de kwaliteit te waarborgen van de software die wij opleveren bij onze klanten.

Technische innovaties

De markt verandert in hoog tempo. De eisen van je software veranderen mee waardoor technische innovaties elkaar snel opvolgen, ook bij Microsoft. Vanzelfsprekend ook een reden voor Microsoft certificering. Als klant heb je zo de zekerheid van technische kwaliteit software die voldoen aan de standaard Microsoft technieken.

Application Integration

Deze competentie bewijst onze expertise van integratie van applicaties en gegevens. Welke gegevens heb je nodig uit welk systeem, hoe verzamel en koppel je die op de goede manier en waar sla je ze vervolgens weer op. Zoals bijvoorbeeld ons koppelplatform ConneXtor, voor standaard koppelingen met AFAS Software.

Data analytics

Deze competentie bewijst onze expertise van business intelligence oplossingen. Dit gaat over je database, datawarehouse en je -systemen Zoals het linken van databronnen, data modellering en -visualisatie. Denk daarbij aan de webapplicatie van Eventmakers voor analyse en optimaal plannen van vrijwilligers op projecten.

Application Development

Deze competentie bewijst onze expertise van software applicatie ontwikkeling voor je bedrijfsprocessen, je markt of je klanten en medewerkers. Voor software die je helpt om te groeien en te innoveren. Een mooi voorbeeld hiervan is de webapplicatie voor onze klant Riool Reinigings Service, de webapplicatie is de stabiele basis voor alle bedrijfsprocessen van RRS.

Met een Microsoft Partner Silver heb je de verzekering van:

  • Gecertificeerde ontwikkelaars met verstand van Microsoft Software
  • Kwalitatief goede oplossingen die voldoen aan de Microsoft standaard
  • Haal het maximale uit Microsoft technologie voor jouw bedrijf en jouw werkprocessen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een webapplicatie voor integratie van jouw bedrijfsprocessen?

Wil je meer weten over onze koppelingen met AFAS of een webapplicatie voor integratie van jouw bedrijfsprocessen? Neem dan contact op via ons contactformulier.