Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

XCESS bestaat 25 jaar

4014

25 jaar alweer, zo lang bestaan wij dit jaar. En in die kwart eeuw hebben wij veel bereikt waar we trots op zijn. Dat geldt voor onze AFAS koppelingen en .NET webapplicaties. En zeker ook voor onze opdrachtgevers en collega's zonder wie wij dit niet hadden kunnen doen. Dank je wel daarvoor. 

In deze Coronatijd is alles een beetje anders dan anders. We houden 1,5 meter afstand en werken zoveel mogelijk thuis. Toch waren er onverwachte verrassingen. Kijk maar mee.

Traktatie door onze partner AFAS

Blij verrast werden wij door Charlotte van onze partner AFAS met een heerlijk Spakenburgs hart. Daar was goed over nagedacht want ze had hem lokaal gekocht. En omdat onze collega's in kleine groepjes door de hele week aanwezig zijn, konden ook zij ervan genieten. 

Partner AFAS trakteert XCESS tbv 25 jaar bestaan

Slagroomtaart voor de collega's

En twee weken later kregen de collega's nog een lekkere taart om te delen met het gezin. Daar zijn gezellige foto's van gemaakt, een paar kids en collega's met een taartje, leuk om te zien. Nu op naar de volgende 25 jaar!

Taart voor de XCESS collegas

Wil je meer weten over onze koppelingen met AFAS of .NET webapplicaties?

En als je na het bekijken van de leuke foto's ook nog iets wilt weten over onze AFAS koppelingen of .NET webapplicaties? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.