Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

Volledig nieuwe planningsmodule in PURE voor Profit

3373

PURE - Project Urenplanning en registratie heeft een volledig vernieuwde planningsmodule. Hiermee heb je voor je projectplanning een complete planningsfunctionaliteit voor het overzichtelijk en eenvoudig plannen van projecten, projecturen en werkzaamheden.

Daarbij is AFAS Profit je centrale database voor het ophalen en weer terugschrijven van je uren en projecten. Zodat je nooit verschillen hebt tussen beide applicaties.

Flexibiliteit tijdens plannen

De planningskalender is naar eigen wens configureerbaar. Zodat je zelf je agendaweergave kunt bepalen. Dat betekent 

  • x aantal weken in dagweergave
  • x aantal weken in weekweergave
  • resterende periode in weergave per 4 weken

Hiermee heb je inzicht in de globale maandplanning tot detailinzicht op dagniveau. Zodat je kunt werken en plannen zoals jij dat wilt.

Plannen op verschillende niveau's

Bij het plannen van een project verder in de toekomst weet je wel welke rollen en activiteiten er nodig zijn, meestal nog niet wie wat gaat doen. Daarom kun je met de nieuwe planningsfunctionaliteit zowel op niveau van projectfase, rol & werksoort als medewerker plannen.

Met PURE plan je eerst op fase en rol waarna je later de werkzaamheden aan de projectmedewerkers toewijst.

Maximale flexibiliteit

  • Niets is zo veranderlijk als een planning. Daarom kun je met PURE eenvoudig je projecturen verschuiven op: 
  • Projectniveau incl. fases en werksoorten
  • Faseniveau inclusief werksooren 
  • Werksoorten
  • Geplande en gerealiseerde uren worden in Profit opgeslagen. Analyse zoals "planning versus realisatie" kun je daarmee eenvoudig in Profit maken
  • PURE legt vast wie welke uren gepland heeft. Daarmee heb je altijd inzicht of de medewerker zelf of de planner de uren heeft gepland
  • Omdat PURE real-time gegevens ophaalt en vastlegt in Profit zijn er geen verschillen mogelijk tussen beide applicaties 

Van planning naar realisatie

Met PURE is het mogelijk om de projecten grof te plannen in de toekomst, en verder te detailleren als de realisatie van de werkzaamheden dichterbij komt.

De detailplanning per dag kun je met één druk op de knop automatisch doorzetten naar de nacalculatie van het project in Profit.

PURE controleert daarbij op team autorisatie en budget, voordat je medewerker zijn gewerkte uren definitief indient.

Lees meer over PURE - Project Urenplanning en Registratie voor AFAS Profit projecten op onze PURE-pagina.

Wil je meer weten over PURE en de nieuwe planningsfunctionaliteit?

Gebruik je AFAS Projecten en wil je ook realtime inzicht in planning, budget, voortgang en kwaliteit van je project met PURE?  Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.