Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

Vlisco kiest Active Directory koppeling met AFAS HRM en TOPdesk

1140

Vlisco is de grootste textielfabriek van Helmond en bestaat al sinds 1846. De stoffen van Vlisco zijn bijzonder populair in Afrika. Bij Vlisco werken meer dan 500 mensen.

Koppeling (Azure) Active Directory met AFAS Software HRM en TOPdesk

500 medewerkers betekent veel mutaties in Active Directory. Daarom kiest Vlisco voor ADconnect. Met de ADconnect koppeling tussen AFAS Software HRM en (Azure) Active Directory wordt medewerker-instroom, -doorstroom en -uitstroom automatisch verwerkt in AD. En handwerk geautomatiseerd. Bovendien zorgt het geautomatiseerde proces voor minder fouten en meer veiligheid in de systemen en het netwerk.

ADconnect koppeling voor AFAS Profit HR en Active Directory inclusief TOPdesk en accounts mailboxen

Gebruikersaccounts in (Azure) AD automatisch vanuit Profit HRM

Gebruikersaccounts worden automatisch aangemaakt vanuit Profit HRM naar (Azure) Active Directory. Hiermee is AD altijd actueel, van primair belang voor de werkprocessen. Dat geldt voor nieuwe medewerkers omdat zij via AD toegang hebben tot de systemen. En voor mutaties en zeker ook voor uit-dienstmeldingen want oud-medewerkers hebben daarmee geen toegang meer tot de systemen. Met ADconnect is dit een geautomatiseerd proces wat veiligheid in je netwerk en systemen waarborgt.

TOPdesk ook gekoppeld met AFAS Software HRM

Ook het automatisch aanmaken van gebruikers in TOPdesk wordt geïntegreerd in de koppeling ADconnect. Tickets voor bijvoorbeeld laptops, mobiele telefoons of andere hardware gaan nu direct vanuit AFAS HRM naar TOPdesk. 

Accounts mailboxen automatisch aanmaken uit AFAS Profit HRM

Extra toevoeging in de koppeling is een automatische aanmaak van mailboxen. Dat scheelt de HR-medewerker een mail en de IT-medewerker het aanmaken van het account voor de mailbox. Bovendien heeft de nieuwe medewerker zo direct de beschikking over een mailbox wat wel zo makkelijk is.

Voordelen van ADconnect voor Vlisco

  • Gebruikersaccounts automatisch aangemaakt in Active Directory vanuit AFAS Profit HRM
  • TOPdesk gekoppeld met AFAS HRM
  • Mailboxen automatisch aangemaakt vanuit AFAS HRM
  • Minder fouten door automatische distributie gegevens
  • Meer veiligheid in systemen en netwerk

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden van onze standaardkoppeling ADconnect met AFAS Profit HRM?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.