Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

Rijnboutt live met PURE voor planning geintegreerd met Profit

2994

Architectenbureau Rijnboutt is een van de grootste Nederlandse architectenbureau's. Bij Rijnboutt werken ruim 80 architecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten en andere medewerkers. Projecten worden op projectbasis uitgevoerd. Een goede en juiste projectplanning en prognose is hierbij van groot belang.

Rijnboutt Utrecht Postkantoor wordt bieb

Projectplanning en -registratie geïntegreerd met AFAS Profit

Rijnboutt werkt met de AFAS projectenmodule voor de projectplanning. Het bureau is al een tijdje op zoek naar een geschikte manier om projecten te plannen. En de gewerkte tijd en inhoudelijke werkzaamheden op projecten te registreren.

Waarom PURE - Project Urenplanning en registratie

PURE voldoet uitstekend aan de eisen van Rijnboutt voor projectmanagement. Daarnaast is PURE realtime en naadloos geïntegreerd met AFAS Profit. Het grote voordeel hiervan is dat AFAS Profit hét bronbestand is voor alle data. Hierdoor zijn er geen verschillen in de data in AFAS Profit en die van het projectplanningssysteem. Een geruststellende gedachte voor de controller en iedereen die in administratieve of financiële zin te maken heeft met de projecten.

Voordelen PURE

  • Naadloos geïntegreerd met AFAS Profit
  • Goede capaciteitsplanning ook op de lange termijn
  • Meer grip op projecten

Projectplanning, urenregistratie en projectwerkzaamheden

Met PURE registreren de projectmedewerkers precies hoeveel uren ze werken op een project en welke werkzaamheden ze uitvoeren. De projectplanners en managers hebben in één scherm snel overzicht en inzicht in projecten, nog te besteden uren en werkzaamheden. Dat geeft overzicht en inzicht.

Projectstatus

De kwaliteit van het project wordt gemonitord met de projectstatus functionaliteit van PURE. Hiermee ziet het management in één oogopslag op het scherm wat de status is van het project. En waar ze het project moeten bijsturen. Zo is er meer grip op de projecten.

Prognose van projecten

Met PURE is ook de prognose voor projecten op lange termijn inzichtelijk. Heel belangrijk voor een goede capaciteitsplanning. Zo weten de planners precies waar ze nog mensen nodig hebben en waar er uren over zijn. Wat betekent dat er meer inzicht is in capaciteit ook voor de nabije toekomst. 

Ook realtime inzicht in planning, budget, voortgang en kwaliteit van je project met PURE - naadloos geïntegreerd met AFAS Profit? 

Gebruik je AFAS Projecten en wil je meer grip en controle op je projecten?  Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51, Rob van der Gaag.