Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

Praxis live met AFAS koppelingen

4099

Maxeda DIY Group, moedermaatschappij van Praxis en Brico (België) heeft in totaal 374 winkels en bijna 7.000 medewerkers. De medewerkers werken met AFAS Profit HRM. Daarnaast gebruiken ze externe applicaties voor de winkelplanning, inroosteren medewerkers, eLearning en meer.

Praxis

AFAS koppelingen

Automatisering en integratie van administratieve HR-processen scheelt Maxeda veel werk. Dezelfde gegevens in verschillende applicaties up-to-date houden is niet van deze tijd. Daarom koppelen wij AFAS Profit met de Nederlandse externe applicaties. Door de automatische synchronisatie bespaart Maxeda veel tijd en verbetert ze de kwaliteit van haar gegevens.

Koppelingen met verschillende systemen (Nederland)

1. Koppeling met JDA WorkForce Management

Maxeda gebruikt JDA WorkForce management, een retailplanningspakket voor het slim roosteren en plannen van winkelmedewerkers. De gerealiseerde koppeling tussen AFAS HRM Payroll en JDA verwerkt verlof, verzuim en gewerkte uren. 

2. Koppeling met Medewerkerspas 

Een koppeling van het systeem voor medewerkerspassen met AFAS Profit zorgt ervoor dat de gegevens van nieuwe medewerkers direct beschikbaar zijn. En dat de medewerkers hun pas ook gelijk kunnen gebruiken.

3. Koppeling met Learning Management Systeem NetDimensions

Door de koppeling tussen NetDimensions en AFAS Profit zijn medewerker gegevens automatisch gesynchroniseerd en up-to-date. Medewerkers kunnen zo direct met hun opleiding starten.

Voordelen van de koppelingen

  • In alle systemen actuele gegevens door automatische synchronisatie
  • Tijdbesparing: geen handmatig overtypen van dezelfde gegevens in verschillende systemen
  • Eén centraal punt van gegevensbeheer

Wil je meer weten of ook je andere applicaties koppelen met AFAS Profit?

Neem contact op met Joris Smit via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook +31 – 33 – 433 51 51.