Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

MPS-GROEP kiest maatwerk koppeling AFAS met Company.info

3117

De MPS-groep faciliteert wereldwijd tuinbouwondernemingen in hun ambitie om milieuneutraal en met respect voor mens en natuur te werken. Een tuinder bewijst met de certificaten van de MPS-groep dat zijn producten voldoen aan de eisen op het gebied van duurzaamheid en milieu. 

Medewerker in tuinbouwkas

KvK-nummer voor vaststellen identiteit aanvrager

Als je als bedrijf een certificaat aanvraagt dan doe je dit onder andere op basis van KvK-nummer. Dit om er zeker van te zijn dat het certificaat bij het goede bedrijf hoort. Want bedrijven wisselen namelijk nogal eens van eigenaar. Na inschrijving ontvangen deelnemers een MPS-nummer binnen de keten.

AFAS Profit en Company.info gekoppeld door CIconnect

De KvK-nummers komen uit AFAS Profit. AFAS Profit is gekoppeld met Company.info door onze koppeling  CIconnect. De koppeling garandeert automatische integratie van Company.info gegevens met AFAS. Zo heb je altijd foutloze, actuele en complete data. En daarmee ook de zekerheid dat de identiteit van het bedrijf/aanvrager hoort bij het certificaat.

Uitbreiding koppeling CIconnect voor buitenlandse bedrijven

Niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd vragen bedrijven certificaten aan. Deze NAW-gegevens wijken af van onze Nederlandse NAW-gegevens. Dat betekent dat ook de velden afwijken zoals bijvoorbeeld het Postcode-veld. Daarom breiden we CIconnect uit zodat ook buitenlandse bedrijven automatisch een certificaat aan kunnen vragen.

Benieuwd naar jouw voordelen van de koppeling AFAS Profit met Company.info?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51, Rob van der Gaag.