Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

Koppeling AFAS Profit en Microsoft Dynamics AX

3830

Europa Apotheek Venlo is één van de grootste verzend-apotheken van Europa. Met circa 400 medewerkers verzorgen zij vanuit Venlo en Köln de geneesmiddelenvoorziening voor Nederlandse en Europese cliënten.

Koppeling AFAS Profit en Microsoft Dynamics AX

‘Overkloppen’ en up-to-date houden van medewerkers in twee systemen kost veel tijd. Daarom zorgt XCESS voor een geautomatiseerde koppeling tussen Profit en Microsoft Dynamics AX. De afdeling HR voert de grote aantallen gegevens nu nog maar één keer in. De koppeling maakt en past automatisch alle medewerkers aan in MS Dynamics AX zodra gegevens in Profit worden gewijzigd. 

Voordelen koppeling AFAS Profit en Microsoft Dynamics AX

  • De afdeling HR verliest geen tijd meer aan het handmatig overtikken van gegevens
  • Minder fouten doordat er geen gegevens meer overgetypt worden
  • Altijd actuele medewerkergegevens in zowel AFAS Profit als Microsoft Dynamics AX

AFAS Profit voor HRM processen

Europa Apotheek gebruikt AFAS Profit voor onder meer haar HRM-processen. Via AFAS Profit wordt de personeels- en salarisadministratie gevoerd waarbij er altijd actueel overzicht is van ongeveer 400 medewerkers die in dienst zijn, binnenkort in dienst komen of uit dienst gaan. 

AFAS Profit is bronsysteem

Bij internationale organisaties zoals Europa Apotheek is Microsoft Dynamics een veel gebruikt ERP systeem. AFAS Profit wordt lokaal gebruikt voor HR. Daarnaast is een groot aantal medewerkersgegevens zoals NAW, contract- en salarisgegevens ook nodig voor Dynamics AX. AFAS Profit is hierbij het bronsysteem. 

Standaard koppelingen met AFAS Profit 

XCESS is specialist op het gebied van koppelingen voor AFAS software en andere systemen. Hiervoor maken wij gebruik van onze ConneXtor, hét koppelplatform voor foutloos en efficiënt koppelen met AFAS Profit. Denk hierbij aan koppelingen met SharePoint, Microsoft Dynamics, WorkDay, SAP en veel meer. Met dit koppelplatform helpen wij Europa Apotheek aan een betrouwbare en toekomstvaste koppeling

Wil jij AFAS Profit koppelen met Microsoft Dynamics AX? Of wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.