Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

INBO gaat aan de slag met PURE - Planning capaciteit voor AFAS

1152

Inbo is Nederlands grootste bureau in stedenbouw, architectuur en bouwkunde. Bij Inbo werken meer dan 240 medewerkers bij verschillende vestigingen door het hele land. Je kunt bij Inbo terecht voor Urban strategy, architectuur, bouwkunde en interieur.

PURE voor project- en capaciteitsplanning met AFAS Software

INBO gebruikt de ERP software van AFAS voor een efficiënte bedrijfsvoering. Daarbij hoort ook een strakke projectplanning. Daarom gaat INBO aan de slag met PURE voor AFAS Projecten. PURE is 100% geïntegreerd met AFAS en daarom ideaal voor projectorganisaties met een uitgebreide projectplanning.  Bij INBO lopen veel projecten tegelijkertijd en de capaciteitsplanning moet daar strak op aangepast worden. Want een goede projectplanning en capaciteitsplanning staat aan de basis voor succesvolle projecten.

Moderne stadsarchitectuur Zuidas

Projectorganisaties als INBO plannen met PURE voor AFAS Profit

De Add-On Pure is bij uitstek geschikt voor projectplanning met AFAS Software en kent vele voordelen. Plannen op activiteiten, fases en medewerkers is er hier één van. Onder andere door de filterfunctionaliteit heb je snel overzicht in de status en knelpunten van je project, waar heb je capaciteit nodig en waar heb je capaciteit over.

PURE is volledig en realtime geïntegreerd met AFAS Projecten, AFAS CRM en AFAS HRM

Door integratie met AFAS Projecten, Financieel, CRM en HRM heb je altijd de juiste gegevens direct paraat. Gegevens worden opgehaald en weggeschreven in AFAS. Daardoor kun je onder andere ook rapportages en analyses maken in AFAS. Ook betekent het dat je real-time informatie hebt over projectbudgetten, bestede uren en beschikbaarheid van medewerkers zoals ziek/beter/verlof. Uren kunnen worden geboekt zowel in PURE als in AFAS.

Voordelen van PURE voor projectorganisaties

  • Overzichtelijke projectplanning 100% geïntegreerd met AFAS
  • Gegevens worden opgehaald en weggeschreven in AFAS
  • Rapportagefunctionaliteit uit AFAS
  • Realtime informatie over projectbudgetten, bestede uren, beschikbaarheid van medewerkers
  • Toegang via InSite

Benieuwd wat PURE voor de project- en capaciteitsplanning van jouw organisatie kan betekenen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.