Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

Creëer onderscheidend vermogen

953

Organisaties willen efficiënter werken en zich onderscheiden van concurrenten. Veel kan met een standaard ERP pakket, zoals AFAS, maar er is behoefte aan meer. Bijvoorbeeld met uiterst betrouwbare en veilige digitale koppelingen of een specifieke InSite/OutSite oplossing die naadloos integreert met het bedrijfsproces.

Wij helpen organisaties om het verschil te maken met onze low-code ConneXtor en XSite oplossingen. Bedrijfsvraagstukken en procesoptimalisatie vormen de basis. Onze consultants met kennis, kunde en ervaring werken samen met de klant aan een standaardoplossing of een oplossing op maat. 

Er zijn meer kansen dan we aankunnen en daarom zoeken we nieuwe collega’s. Creativiteit, communicatie, out-of-the box denken en kennis van zaken zijn kenmerken die we zoeken. Vanzelfsprekend zijn voor ons een prima beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word lid van ons team. Bel met Ernst Peter Tamminga (directeur, 06-21564750) of Rob Suurland (directeur, 06-48070411) voor een kennismaking.

 

Collega's, personeelsuitjes en gezelligheid bij XCESS