Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

Cordaid kiest voor koppeling Profit en Active Directory

3083

Cordaid is een Nederlandse hulpverleningsorganisatie die opkomt voor mensen in nood. Binnen Nederland maar ook internationaal in landen als Afghanistan, Zuid Soedan en Sierra Leone. Hier werkt Cordaid voornamelijk met lokaal personeel. Bij Cordaid werken meer dan 400 mensen. 

Snelle toegang tot applicaties en e-mail 

Cordaid is AFAS Profit gebruiker. De toegangsrechten tot de applicaties en e-mail voor de medewerkers zijn geregeld via Active Directory.  Om alle medewerkers in binnen- en buitenland snel toegang te geven tot de systemen en e-mail koppelen wij AFAS Profit met Active Directory. Dit doen wij met ADconnect, dé standaard koppeling voor Profit en Active Directory.

Direct aan de slag 

Vanuit Nederland regelt Cordaid met de koppeling ADconnect eenvoudig en automatisch de netwerkrechten voor alle medewerkers. Dit geldt voor Nederland én voor verre moeilijk bereikbare locaties. Nieuwe medewerkers kunnen lokaal direct aan de slag om mensen in nood te helpen.

Active Directory automatisch actueel

Met de koppeling ADconnect is Active Directory altijd automatisch actueel. Nieuwe medewerkers zijn snel vanuit AFAS Profit in Active Directory aangemaakt. En ex-medewerkers zijn direct geblokkeerd in AD. Zo gaat geen tijd verloren en kunnen de medewerkers direct aan de slag op plekken waar hulp hard nodig is.

Wil jij ook profiteren van de standaard koppeling ADconnect?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook met Rob van der Gaag, +31 33 433 51 51.