Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

Aveco de Bondt kiest PURE voor opties planning - prognose

3041

Aveco de Bondt is een groot Nederlands ingenieursbedrijf dat onderzoeks- en advieswerk levert in de markten: ruimtelijke ontwikkeling, gebouwen, infrastructuur & mobiliteit, energie & duurzaamheid, water en industrie. Bij Aveco de Bondt zijn ruim 400 medewerkers werkzaam.

Planning en prognose van PURE 

Aveco de Bondt kiest voor PURE omdat de plannings- en prognosefunctionaliteit van PURE in combinatie met Profit een bijzonder krachtige toepassing is voor de bedrijfsvoering. Juiste en realtime gegevens zijn essentieel voor een goede projectplanning. De beschikbaarheid en prognose van de uren op project en medewerker niveau is inzichtelijk waardoor de Projectplanning een stuk eenvoudiger wordt. 

PURE naadloos geïntegreerd met AFAS Profit

Aveco de Bondt gebruikt AFAS Profit voor haar bedrijfsprocessen. De medewerkers van het ingenieursbedrijf leveren onderzoeks- en advieswerk op projectbasis. Daarom hoort Project Urenplanning en -prognose tot een van de belangrijkste bedrijfsprocessen bij het ingenieursbureau. En hiervoor wordt PURE ingezet.

Voordelen PURE

  • Naadloze integratie met AFAS Profit
  • Zekerheid van realtime en correcte data
  • Prognose uren op basis van project en medewerker 
  • Plannen van Projecturen is eenvoudigk
  • Projectstatus snel inzichtelijk

Wil je meer weten over PURE - Project Urenplanning en Urenregistratie voor AFAS Profit?

Gebruik je AFAS Projecten en wil je meer grip en controle op je projecten?  Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51, Joris Smit.