Lees meer over Microsoft Access in onze blogs en nieuws

APPM kiest voor Projectplanning en Urenregistratie van XCESS

3323

APPM Management Consultants is een ingenieursbureau voor inrichting, ontwikkeling en herstructurering van stedelijk en landelijk gebied. Bij APPM werken zo’n 80 managers en adviseurs. 

APPM kiest voor PURE – Projectplanning en Urenregistratie voor AFAS Profit

APPM is een nieuwe AFAS-gebruiker. Het plannen van uren en het inzichtelijk maken van capaciteit en beschikbaarheid van adviseurs is binnen deze projectorganisatie essentieel. Daarom is naast AFAS Software ook PURE – een Project Urenplanning en Registratiesysteem geïntegreerd met AFAS Profit noodzakelijk voor een goede bedrijfsvoering.

Meer grip en controle op projecten

Door snel inzicht in uren, budgetten, beschikbaarheid en planning heeft APPM meer grip en controle op projectplanning en -beheersing. De projectplanner ziet door de handige kleurcodes in welke periode er een capaciteitstekort of -overschot is. En welke medewerkers nog beschikbaar zijn. Met de projectstatusfunctie is er realtime inzicht in budget, voortgang en kwaliteit van de projecten. 

De voordelen van PURE voor APPM  

  • Project budgetbewaking tijdens plannen en schrijven van uren
  • Prognose op bezetting medewerkers, capaciteit en projecten
  • Projecturen schrijven en inzien via de App
  • Vanuit de planning uren schrijven, bijwerken en accorderen
  • Naadloos en realtime geïntegreerd met AFAS Profit

Meer informatie over Projectplanning en Urenregistratie voor AFAS Profit

Gebruik je AFAS Projecten en wil je meer grip en controle op je projecten?  Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51, Joris Smit.