Bekijk de projecten voor onze klanten

 

Vernieuwing website, SEO en mobile friendly

5149

Een nieuwe website voor Captise met als doel betere vindbaarheid in Google en een gebruiksvriendelijke mobiele website. Ook biedt de website toegang tot een aantal documentbibliotheken met meer dan duizenden titels.

Voorheen arbeidsintensief door meerdere websites

Captise is kenniscentrum en dienstverlenende organisatie in de zorg met als doel om de verschillende beroepsgroepen in de zorg te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Via verschillende websites die qua inhoud en vormgeving onderling sterk van elkaar verschilden, werd informatie aan de verschillende doelgroepen verstrekt.

Binnen deze websites bestond ook een aantal grote documentbibliotheken die wel een update konden gebruiken. Naast het feit dat het managen van de verschillende websites erg arbeidsintensief was,  bleven er ook kansen liggen omdat de websites niet ‘responsive’ waren en daarmee niet gebruiksvriendelijk genoeg voor mobiele bezoekers en minder goed vindbaar in de zoekresultaten van Google.

Nieuwe uniforme website met geïntegreerde documentbibliotheken

Waar de oude losse websites van Captise nog apart onderhouden werden, is er voor de nieuwe website van Captise één uniforme website neergezet. Binnen deze website kan in de verschillende documentbibliotheken en afdelingen van Captise informatie worden opgezocht. De content van de vorige website is meeverhuisd, dus Captise heeft hier zelf verder weinig werk aan gehad.

Responsive met standaard documentmanagementsysteem

De website van Captise is voorzien van een responsive vormgeving. De maatwerkbibliotheekmodule is vervangen door de meest recente versie van de documentmanagement module zonder maatwerk. Een toekomstvaste oplossing waar Captise weer jaren mee vooruit kan.

Standaard CMS DNN

De website en documentbibliotheken zijn opgezet met het framework DNN (voorheen DotNetNuke). Het CMS biedt veel mogelijkheden om alle aspecten van een website modulair en stevig neer te zetten. En is daarmee als CMS ook ideaal om content toe te voegen en te beheren.

Up-to-date, gebruiksvriendelijke en toekomstvaste website 

  • De nieuwe website van Captise heeft een frisse uitstraling gekregen en bevestigt de autoriteit van Captise als kenniscentrum en dienstverlener binnen de zorg.
  • Gebruikers van de website en bibliotheken van Captise kunnen nu op elk gewenst device de website bezoeken, documenten zijn eenvoudig en snel op te vragen in de documentbibliotheken.
  • Met het gebruik van DNN publiceert en beheert Captise eenvoudig haar content. 
  • Door het elimineren van onnodig maatwerk en het inzetten van DNN is de website goed te onderhouden.
  • Captise heeft met de vernieuwing van haar website een gebruiksvriendelijke, moderne, informatieve en goed presterende website waar klanten en bezoekers makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Meer informatie over multi portal websites of applicaties met standaard CMS?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51, Joris Smit.