Bekijk de projecten voor onze klanten

 

SharePoint integreren met website

8881

Vakbond de Unie heeft een grote hoeveelheid CAO's onder haar beheer. Deze CAO's zijn opgeslagen op SharePoint, onderdeel van het interne netwerk van de Unie. Met SPConnect, de SharePoint Koppeling voor DNN websites wordt deze grote hoeveelheid content gedeeld op de publieke website van de Unie.

SPConnect, koppeling tussen SharePoint en DNN website

De leden van de Unie zijn regelmatig op zoek naar specifieke informatie uit de voor hen geldende CAO. Deze CAO's worden intern beheerd en veilig opgeslagen op SharePoint. Om de informatie toegankelijk te maken voor leden en bezoekers is er met SPConnect een SharePoint koppeling gemaakt.

Makkelijk content plaatsen, zoeken en vinden

De contentmanager plaatst eenvoudig en gebruiksvriendelijk content vanaf SharePoint op de website. De leden en bezoekers van de website kunnen nu probleemloos via de DNN website documenten zoeken, erdoor bladeren en ze op elk willekeurig apparaat openen. De CAO's worden zowel inhoudelijk als op basis van hun kenmerken gevonden. SharePoint is de documentlibrary voor centraal beheer en veilige opslag van de content.

DNN website

DNN platform is de Open Source versie van DNN. De Unie heeft met de standaard DNN website een responsive website met moderne uitstraling en up-to-date techniek. DNN  staat garant voor een stabiele en betrouwbare site.

 

Meer weten over de SharePoint koppeling en content delen op een DNN website?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.