Bekijk de projecten voor onze klanten

 

Maatwerk bedrijfsapplicatie integreert bedrijfsproces

15830

Riool Reinigings Service heeft een snelle service en is 24/7 bereikbaar. Om de dienstverlening waar te maken zijn ze afhankelijk van VRIS, een planningsapplicatie(web) op het Microsoft platform. VRIS maakt gebruik van Microsoft SQL 2012, IIS en ASP.NET.

Optimale inzet van personeel en materiaal

Een efficiënte planning is de basis voor optimale inzet van personeel en materiaal. De planningsafdeling heeft het overzicht van de monteurs, vakantie- en ziekte-uren en voertuigen via de business applicatie VRIS. Deze schermen zijn samengevoegd tot 1 scherm waardoor er direct inzicht is in de planning. Welke monteur met welk voertuig is beschikbaar voor de klus?

Mobiele applicatie voor de monteurs

De monteurs in het veld zijn aangesloten op VRIS via een mobiele device. Na afhandeling van de klus meldt de monteur die af en gaat verder met zijn planning uit de mobiele device. Doordat de mobiele devices direct gekoppeld zijn met VRIS heeft de planning alle gegevens realtime beschikbaar en kunnen ze makkelijk en snel de volgende klus inplannen. 

Integratie backoffice

VRIS is geïntegreerd met het financiële pakket en de HRM-module. VRIS haalt de vakantie- en ziekte-uren uit de HRM-module. Aanvullende rapportagefunctionaliteit vanuit het financiële pakket zorgt voor snel inzicht in de financiën en hiermee gegevens voor eventuele bijsturing.

Gebruiksvriendelijke business applicatie

Door het samen ontwikkelen van VRIS zijn alle overbodige schermen weggesneden. Het invoeren van klussen kost minder tijd en energie en levert ook minder fouten op. De medewerkers zijn erg tevreden doordat het systeem bijzonder gebruiksvriendelijk is en eenvoudig om mee te werken.

Resultaat: Tevreden klanten, kostenreductie en meer winst

De bedrijfsapplicatie is een stevige basis voor alle bedrijfsprocessen. Dit start met een goede planning voor optimale inzet van personeel en middelen met als resultaat tevreden klanten, kostenreductie en meer winst.

Meer weten over .NET, integratie met of migratie naar het Microsoft Platform?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.