Specialist en partner van DNN voor webapplicaties

DNN specialist

Zoek je een DNN specialist? Dan ben je bij XCESS aan het goede adres. Wij baseren onze webapplicaties al jarenlang op het DNN Framework en Content Management Systeem (CMS) en zijn inmiddels dé specialist op dat gebied.

Bekijk onderstaand de uitgebreide mogelijkheden en voordelen van DNN die wij als DNN specialist voor jou inzetten.

DNN Software is Open Source

DNN Software is een open source project met een grote en betrokken community die actief meewerkt aan de ontwikkeling van het framework. Ook XCESS is nauw betrokken met diverse bijdragen aan de broncode, met vertegenwoordiging in Advisory Boards en ook als sponsor van DNN Connect, de jaarlijkse bijeenkomst van DNN ontwikkelaars wereldwijd.

Veilig

DNN maakt gebruik van het Microsoft .NET platform, een veilige en veelgebruikte basis voor bedrijfskritische applicaties. Daarnaast beschikt DNN over een uitgebreid systeem voor het toekennen van rechten en rollen voor gebruikers. Bovendien is er een DNN Security Task Force ingesteld die iedere gemelde security issue onderzoekt indien nodig een bulletin uitbrengt met daarin suggesties voor een fix of workaround.

Uitbreiden is makkelijk

Dit is de grote kracht van het DNN framework. De modulaire architectuur van DNN is namelijk zo opgezet dat uitbreidingen en aanpassingen op een veilige, gestructureerde, en daarmee onderhoudbare manier kunnen worden uitgevoerd. Dat maakt het de ideale basis om op professionele wijze webapplicaties te ontwikkelen.

Schaalbaar

Een ander sterk punt is de stabiliteit en de verwerkingskracht. DNN is ontworpen met grote aantallen gebruikers in gedachten. Met MS SQL Server als krachtige database op de achtergrond en de mogelijkheid DNN in een webserver farm op te nemen, is schaalbaarheid gegarandeerd.

State of the art

DNN (DotNetNuke) bestaat al sinds 2003. Dat is in webtechnologie een eeuwigheid. Maar dat wil niet zeggen dat DNN verouderd is. Integendeel! Juist omdat het gebaseerd is op Microsoft .NET, dat zich nog steeds doorontwikkelt, én omdat het gesteund wordt door een heel actieve developers community, voldoet DNN nog steeds aan de eisen die aan state-of-the art webapplicaties mogen worden gesteld.

Microsoft Technologie

XCESS is Microsoft Silver Partner. Onze developers zijn gespecialiseerd in .NET technologie en de databaseomgeving van Microsoft SQL Server. Omdat we geloven in de kracht van focus.

Tevreden DNN-klanten

Wij werken met passie aan onze projecten en zijn meer dan trots op de resultaten, net zoals onze opdrachtgevers. Bekijk de klantcases en zie welke mogelijkheden DNN in de praktijk biedt op het gebied van webapplicaties.

RRS

Online business applicatie op maat

EventMakers

Een online vrijwilligers platform

Heb je hulp nodig van een DNN specialist?

Neem gerust contact op via ons contactformulier, of via +31- 33 - 433 51 51.