DNN Websites en webapplicaties op maat

DNN Websites, webportals en Business Apps

Wil je een website, portal of community. Gemakkelijk in gebruik, responsive en zonder licentiekosten. Dat is DNN Platform (voorheen DotNetNuke). Een Content Management Systeem op basis van Microsoft technologie. Met veel standaardmodules en waar nodig aan te passen aan jouw wensen en te integreren met je bestaande applicaties.

Meer dan een miljoen organisaties wereldwijd, van klein tot zeer groot, gebruiken DNN voor hun webapplicaties.

Al meer dan 12 jaar bouwt en beheert internetbureau XCESS robuuste oplossingen met DNN Software. ‘Standaard waar het kan, specifiek waar het moet’ is ons motto. Wij maken webapplicaties die kosteneffectief meegroeien met jouw organisatie. Of je nu een eenvoudige website of een complete community wilt of een bestaande portal wilt vernieuwen: XCESS is de DNN specialist en applicatie ontwikkelaar die je helpt bij het maken van de webapplicatie die je nodig hebt.
 

Gebruik het Open Source CMS DNN (DotNetNuke) voor een prachtige website

Voor een gunstige prijs een complete en responsive website, inclusief gebruiksinstructie en professionele hosting. Je kunt direct starten.

Gebruik Evoq, de professionele versie van het Open Source CMS DNN (DotNetNuke)

Naast de open source versie DNN Platform heeft DNN onder de naam Evoq een drietal varianten voor de veeleisende marketeer en content manager.

Maatwerk webapplicatie door gebruik te maken van het Open Source CMS DNN (DotNetNuke)

Wil je een portal dat verder gaat dan standaard. Wij vertalen je specifieke wensen naar een toepassing die waarde toevoegt aan jouw business.

Webontwikkeling met XCESS maakt je werk sneller en eenvoudiger. Jij ontwikkelt de core business functionaliteit, wij de integratie en ontsluiting hiervan.

Klanten die met onze DNN weboplossingen werken: