Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Webinar - AFAS Profit zorgeloos gekoppeld ​​​​​​​met (Azure) Active Directory

967

ADconnect - de koppeling AFAS Profit met (Azure) Active Directory

Onze standaardkoppeling ADconnect automatiseert het hele proces van in-dienstmelding, mutaties en uit-dienstmelding tussen AFAS Profit HRM en Active Directory (AD). Vanuit Profit worden in AD accounts van nieuwe medewerkers automatisch aangemaakt, mutaties bijgewerkt en accounts van oud-medewerkers direct geblokkeerd. Gegevens overtypen in AD is hiermee verleden tijd. En AD is altijd automatisch up-to-date. 

Webinar (gratis)

Op donderdag 30 januari 2020 om 14.00 uur organiseren wij een webinar waarin Peter Nuiten, technisch consultant en Rob van der Gaag, accountmanager AFAS koppelingen, bespreken hoe de koppeling ADconnect succesvol te implementeren. Hierbij laten zij zich inspireren door veel voorkomende vragen vanuit opdrachtgevers. En eigen ervaringen bij implementaties van de koppeling ADconnect. Het webinar is interactief dus (technische) vragen kun je gelijk stellen.

Wat leer je tijdens dit webinar

Tijdens dit webinar bespreken Peter en Rob de implemenatie van de koppeling ADconnect. Je krijgt antwoord op onder meer de volgende vragen:

  • Wat is hiervoor nodig
  • Welke voorbereidingen kun je treffen
  • Hoe TOPdesk te integreren in ADconnect
  • Hoe Powershell scripts de koppeling nog krachtiger maakt

Schrijf je nu in

Over de sprekers

Peter Nuiten is implementatie consultant van koppelingen met AFAS Profit en externe systemen. Hij is verantwoordelijk voor de implementatie en werking van de koppelingen. Rob van der Gaag is accountmanager voor koppelingen van AFAS Profit met externe systemen.