Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Van Hessen live met HRconnect

165

Als internationaal opererend bedrijf gebruikte Van Hessen Oracle HCM voor hun HRM-processen en AFAS Payroll voor de lokale verloning. Twee systemen betekent dubbel werk en kans op fouten. Het synchroniseren van gegevens was daarom een arbeidsintensief en foutgevoelig proces. De oplossing? HRconnect! Van Hessen heeft deze koppeling recent geïmplementeerd. En geniet nu van de voordelen. 

 

Dubbel werk en kans op fouten

Bedrijven die net als Van Hessen internationaal opereren, ervaren vaak hetzelfde probleem. Ze gebruiken Oracle HCM voor hun HRM-processen, maar moeten voor de lokale verloning gebruikmaken van AFAS Payroll. Dit betekent dubbel werk en het risico op fouten.

Foutloos proces voor salarisverwerking

HRconnect is dé oplossing voor bedrijven die internationaal Oracle HCM gebruiken en lokaal AFAS Payroll inzetten voor de verloning. Deze koppeling zorgt ervoor dat alle HR-gegevens voor verloning automatisch worden bijgewerkt in AFAS Payroll vanuit Oracle HCM. Hierdoor ontstaat er een foutloos proces voor salarisverwerking.

Salarisstroken en jaaropgaves van AFAS Payroll naar Oracle HCM

De salarisstroken en jaaropgaves gaan van AFAS Payroll weer terug naar Oracle HCM. Daarmee hebben de medewerkers één centrale plek hebben voor al hun HR- en salariszaken. Oracle HCM is hun Employee Self Service portal.

Eén centrale plek voor HR- en salariszaken

Door te kiezen voor HRconnect heeft Van Hessen het arbeidsintensieve proces geautomatiseerd. Deze koppeling biedt grote voordelen, zoals één centraal punt voor HR- en salariszaken voor de medewerkers. Oracle HCM is het bronsysteem voor alle HRM-gegevens, terwijl alle gegevens voor salarisverwerking in AFAS Payroll automatisch actueel zijn. 

Voordelen van de koppeling HRconnect

  • Foutloos proces voor salarisverwerking
  • Eén centraal punt voor HR- en salariszaken voor medewerkers
  • Oracle HCM is het bronsysteem voor alle HRM-gegevens

Klaar voor efficiënte salarisverwerking met AFAS Payroll en Oracle HCM?

Ontdek wat HRconnect voor jouw werk kan betekenen en lees meer op onze pagina HRconnect. Of neem contact met ons op via het contactformulier op XCESS.nl.  Bellen mag natuurlijk ook via +31 33 433 51 51