Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Sweegers en de Bruijn kiest PURE voor AFAS Projecten

1283

Sweegers en de Bruijn is een technisch installatieadviesbureau dat advies geeft aan een breed scala van bedrijven, overheden en bouwpartners op het gebied van comfort, functionaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Sweegers en de Bruijn is een nieuwe gebruiker van de ERP Software van AFAS. Daarbij heeft het bureau ook direct gekozen om PURE voor AFAS Projecten in te zetten voor haar capaciteitsplanning en budgetbewaking. 

Capaciteitsplanning met PURE

PURE is een gebruiksvriendelijke Add-On die uitstekende mogelijkheden biedt voor capaciteitsplanning en budgetbewaking voor AFAS Projecten. De medewerkers van Sweegers en de Bruijn hebben allemaal hun eigen specialistische kennis op het gebied van binnenklimaat en technische installaties. Bij het plannen van de projecten is het belangrijk dat je precies ziet wie met welk specialisme beschikbaar is voor welk project en ook wanneer. Voor een goede planning is PURE daarom onmisbaar. 

Projectplanning vanuit één scherm

Met PURE heb je in één scherm duidelijk overzicht van projecten, medewerkers en beschikbaarheid. Op deze manier kun je snel en overzichtelijk plannen. Ook AFAS HRM is geïntegreerd dus als één van je collega's ziek is of verlof heeft, weet je dat direct. Daarbij zie je ook in één oogopslag wie er nog beschikbaar is en dus de collega kan vervangen. 

AFAS Rapportages en analyses 

PURE is speciaal ontwikkeld voor de capaciteitsplanning en budgetbewaking in AFAS. Hierdoor kun je ook gebruik maken van de uitgebreide mogelijkheden van AFAS rapportages en analyses. Omdat gegevens in AFAS en PURE gelijk zijn, heb je altijd de laatste managementinformatie voorhanden voor gedetailleerd inzicht, beter bewaken en het proactief bijsturen van je projecten.  

Volledig geintegreerd met AFAS Projecten, HR en Financieel

Het mooie van PURE is dat je zo je werkproces strak organiseert. Omdat PURE volledig is geintegreerd met AFAS Projecten, AFAS HRM en AFAS Financieel heb je als projectmanager altijd de strategische capaciteitsplanning, de operationele inzetplanning en de projectvoortgang en -status inzichtelijk. Met als resultaat meer controle en grip.

Meer inzicht, minder overschrijdingen

Urenregistratie verloopt ook via PURE. Wanneer je medewerkers hun uren schrijven zien ze direct hoe ze in hoeveel uren nog gepland en al besteed zijn. Dit inzicht helpt overschrijdingen te voorkomen. 

Voordelen van PURE

  • Eenvoudig projecten en medewerkers plannen in één overzicht
  • Meer grip en controle door inzicht in uren, budgetten en planning
  • Realtime en juiste data door koppeling met AFAS Software
  • AFAS Rapportages en analyses voor diepgaand inzicht 
  • Volledig geïntegreerd met AFAS Projecten, HR en Financieel

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden van PURE projectplanning voor AFAS Projecten?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.