Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Ravon kiest voor PURE voor AFAS Projecten

535

Ravon is de Nederlandse kennisorganisatie voor reptielen, amfibiën en vissen. Ravon is een projectorganisatie voor advies, voorlichting en onderzoek. Vanuit Nijmegen en Arnhem werken 52 medewerkers samen in projecten. Een goede resourceplanning is een eerste vereiste voor inzicht in capaciteit op lopende en toekomstige projecten en voor een sluitende bezetting.

Bij een vraag voor de resourceplanning kun je denken aan bijvoorbeeld een onderzoek naar de zandhagedis. Is de bioloog in die periode beschikbaar of heeft hij nog een ander project?

PURE voor inzicht in resourceplanning

Ravon gebruikt AFAS Projecten. PURE is volledig geïntegreerd met AFAS Projecten en daarom een goede keuze voor nauwkeurig inzicht in de projecten op de langere termijn en de benodigde capaciteit. Dankzij de overzichtelijke resourceplanning in PURE weet de projectleider precies welke projecten er op de langere termijn aankomen, welke onderzoekers hij nodig heeft en of die onderzoekers ook beschikbaar zijn. Op korte termijn ziet hij direct wie hij kan inplannen.

Resourceplanning AFAS projecten bij Ravon

Capaciteitsplanning, Budgetbewaking en Urenregistratie

PURE is speciaal ontwikkeld voor AFAS Projecten. Het totale planningsproces van capaciteitsplanning tot budgetbewaking is in PURE geregeld. Zo weet je welke expertise je nodig hebt en of die voldoende beschikbaar is. Wie kun je direct inplannen op een nieuw project en hoe ziet de vakantiebezetting eruit. Of wie is er beschikbaar om een zieke collega te vervangen. Ook zie je hoeveel uren van je projectbudget besteed zijn. Heb je nog voldoende uren of kom je tekort. En je je kunt de satus en voorgang van je project delen met je management.

Integratie met AFAS Projecten, HR en Financieel

PURE is volledig geintegreerd met AFAS Projecten, HR en Financieel waardoor het geheel als één systeem functioneert. Mutaties in AFAS zijn direct zichtbaar in PURE en andersom. Zo houd je op één plek je gegevens bij wat veel tijd bespaart en waardoor je nooit verschillen hebt. Ook kun je AFAS rapportages en analyses gebruiken. Met als ultiem doel volledig inzicht en controle over je capaciteitsplanning, projectvoortgang en budgetbewaking.

Benieuwd naar PURE - Resourceplanning, Budgetbewaking en Urenregistratie voor AFAS Projecten?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51. En als je dat goed uitkomt, dan kunnen wij ook een online demo geven over PURE.