Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Op vakantie? Laat jouw AFAS koppeling onze zorg zijn!

704

Jouw koppeling met AFAS, onze zorg

Herken je dat? Heb je eindelijk jouw welverdiende vakantie, dan nog zit je op het strand te piekeren of jouw koppeling niet omvalt en wel goed blijft werken. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn van vakantie. Laat daarom de zorg voor jouw koppeling met AFAS bij ons achter.

Zorgeloos op vakantie

Wij houden 24/7 jouw koppeling in de gaten

Tijdens jouw vakantie monitoren wij of jouw koppeling nog wel werkt. Controle op bruikbare en betrouwbare gegevens en de veiligheid van de koppeling zijn standaard. En als er updates zijn, voeren wij die door. Jij en ook je collega's hoeven zich daar niet druk over te maken.

Of is de zomer een perfecte timing voor een koppeling?

Wellicht is het in de zomer toch wat rustiger en heb je tijd om na te denken over een koppeling tussen je systemen met AFAS. Want een koppeling bespaart je werk waardoor je ook na je vakantie meer meer tijd overhoudt om van te genieten. 

Wij richten de koppeling voor je in

Heb je een koppeling nodig met AFAS? Dan is onze ConneXtor hét perfecte platform voor betrouwbare koppelingen met AFAS. Want het koppelplatform zorgt ervoor dat de gegevens gevalideerd en veilig doorgezet worden. De ConneXtor werkt als een tussenlaag en slaat zelf geen gegevens op dus je brongegevens zijn altijd actueel. Onze AFAS consultants zijn een kei in het aanpassen van de koppeling aan jouw werkprocessen en weten als geen ander hoe ze de koppeling moeten inrichten en testen. Kortom zij doen het werk voor jou.

Wil je ook op vakantie zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je koppeling?

Of bedenk je dat dit het moment is om AFAS te koppelen met je andere branchespecifieke software en wil je meer weten? Lees dan snel verder op onze pagina de ConneXtor. Wij wensen je alvast een heerlijke vakantie.