Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Korton kiest voor Projectplanning met PURE voor AFAS Profit

834

Korton is gespecialiseerd in cloudhosting, online werkplek en managed services. Korton zet AFAS Software in als ERP voor de bedrijfsprocessen met daarbij ook de module Profit Projecten. Als aanvulling hierop wordt onze add-on PURE gebruikt waarmee je direct overzicht en inzicht hebt in de projectplanning. 

PURE Projectplanning voor Profit

Planningsmodule in PURE voor AFAS Profit Projecten

Met PURE kun je werkzaamheden en medewerkers plannen in de toekomst en op detail per dag. Maximale flexibiliteit heb je door een weergave per 4 weken, per week en per dag. Zo plan je eerst op fase en rol voor de toekomst. En als je weet wie er welke werkzaamheden gaat uitvoeren, plan je de medewerkers. 

Daarmee weet je al vroeg in project waar je capaciteit en kennis nodig hebt, waar je over hebt en waar tekort. Zo heb je in één scherm inzicht in de voortgang van je project. 

PURE voor realtime inzicht in planning, budget, voortgang van projecten

Met PURE kun je werkzaamheden en medewerkers plannen in de toekomst en op detail per dag. Maximale flexibiliteit heb je doordat je met planning op niveau eerst fase en rol inplant. En later de werkzaamheden bij de medewerkers. Zodat je direct weet waar je capaciteit over hebt en waar tekort.

Voortgang van je project is inzichtelijk en bij het uren boeken zien medewerkers direct hoeveel uren ze nog hebben en of ze tekort komen. Door dit inzicht ontstaan minder overschrijdingen.

Integratie met AFAS Profit

Groot voordeel van PURE is de integratie met Profit. Dat betekent dat AFAS Profit de centrale database is voor het ophalen en weer terugschrijven van uren en projecten. Zo zijn er nooit verschillen tussen beide applicaties.

Voordelen van PURE

  • AFAS Profit is je centrale database voor ophalen en wegschrijven van gegevens
  • Eenvoudig projecten en medewerkers plannen in één overzicht
  • Snel uren verantwoorden in één overzichtelijk scherm, ook via tablet of smartphone
  • Meer grip en controle door inzicht in uren, budgetten en planning
  • Realtime en juiste data door koppeling met AFAS Profit

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden van PURE projectplanning voor AFAS Profit Projecten?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51.