Blijf op de hoogte over onze AFAS koppelingen, Add-Ons en integraties

Koppeling Dapas Compliance Manager met AFAS CRM

542

De DCM van Dapas is de succesvolle Compliance Manager voor accountantskantoren voor vastlegging van het proces rondom de cliënt- en opdrachtacceptatie en -continuatie. Om DCM nog effectiever in te zetten realiseert XCESS de koppeling DCMconnect voor AFAS CRM. Met deze koppeling worden organisatiegegevens vanuit AFAS CRM automatisch gesynchroniseerd met Dapas DCM en vice versa. Gegevenskwaliteit en efficiency zijn de uitgangspunten voor deze koppeling.

DCMconnect voor koppeling AFAS CRM met Compliance manager Dapas

De koppeling laadt klantgegevens vanuit AFAS CRM in de Dapas Compliance Manager. Bij mutaties in AFAS houdt de koppeling deze synchroon in DCM. Ook Compliance gegevens vanuit Dapas worden opgenomen in AFAS CRM zodat jij en je collega's ook in AFAS actuele compliance gegevens zien.

 

DCMconnect koppeling AFAS CRM met DAPAS Compliance manager 

Compliance Manager van Dapas

Om grip te krijgen op het proces van klant- en opdrachtacceptatie heeft Dapas Software een onlinetool ontwikkeld: "De Dapas Compliance Manager." De altijd up-to-date vragenlijsten van vak-/branchorganisaties, het rollen en rechtenmodel, de eenvoudige weergave van groepsstructuren én de automatisch geplande continuaties zorgen ervoor dat je organisatie altijd voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Met deze applicatie kan het accountantskantoor de integriteits- en Wwft risico’s die bij acceptatie spelen, systematisch in kaart brengen. 

Voordelen Koppeling DCMconnect

  • Compliance gegevens 100% up-to-date in AFAS CRM en in DCM
  • Efficiënt werken, invoer bij de bron
  • Optimaliseer je bedrijfsproces

Benieuwd naar DCMconnect - koppeling Dapas Compliance Manager met AFAS CRM?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen mag natuurlijk ook via +31-33-433 51 51 en vraag dan naar Rob van der Gaag.